Babysitter βίασε 14χρονο!

Babysitter βίασε 14χρονο!
4 Οκτωβρίου 2011, 08:32
A+ A-
Mήνυση στην 20χρονη έκαναν οι γονείς του πιτσιρικά
Δεν έχουν τελειωμό οι σεξουαλικές περιπτύξεις της 20χρονης μπειμπι σίτερ Loni Bouchard (φωτο δεξιά) από το Clinton του Connecticut των HΠA. Η νεαρή που αντιμετώπιζε ήδη κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε έναν 14χρονο, τώρα κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με άλλον 14χρονο.

Η 20χρονη συνελλήφθη ξανά από την αστυνομία και κατηγορείται ότι στις αρχές του 2011 παρείχε αλκοόλ και έκανε σεξ με τον 14χρονο που είχε αναλάβει να προσέχει. Την καταγγελία έκαναν οι γονείς του πιτσιρικά, καθώς όταν επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν το "ζευγάρι" να ερωτοτροπεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η οικογένεια είχε ζητήσει από την 20χρονη Loni να προσέχει τον 14χρονο, τάζοντάς της το απαραίτητο χαρτζιλίκι. Όμως εκείνη είχε άλλα σχέδια. Tον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί του! Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη τρελή ιστορία συμμετέχει και η μητέρα της νεαρής Kimmy Bouchard (φωτο κάτω) η οποία την προμήθευε με μαριχουάνα και αλκοόλ!

Σοκαρισμένοι οι γονείς επιστρέφοντας στο σπίτι συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον γιό τους και τη μπείμπι σιτερ να κάνουν σεξ. Άμεσα έκαναν μήνυση στην Loni όχι μόνο γιατί τον βίασε όπως κατέθεσαν αλλά και γιατί τον είχε μεθύσει. Η 20χρονη πάντως δήλωσε για την περιπέτειά της: «Γνωρίζω ότι έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Δεν με νοιάζει για το νόμο. Πώς μπορεί ο νόμος να μας πει ποιον να αγαπούμε; Νόμιζα ότι η Αμερική ήταν μια ελεύθερη χώρα.».

Η κοπέλα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο σοβαρών ποινών, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο την βαραίνουν κατηγορίες για δεύτερου βαθμού σεξουαλική επίθεση καθώς και παράνομη αγορά και κατανάλωση αλκοόλ με ανήλικο.

Επιστροφή