Σοκαριστικό το νέο μισθολόγιο της ντροπής

Σοκαριστικό το νέο μισθολόγιο της ντροπής
10 Οκτωβρίου 2011, 13:45
A+ A-
Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας.

Ανακοίνωση για το νέο μισθολόγιο των εκπαιδευτικών, που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση, εξέδωσε η ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Χαλκίδας (στη φωτό τα στελέχη της Χρήστος Θεοδουλίδης και Γιάννης Καλτσάς), χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

"Το αντεργατικό και αντιλαϊκό κρεσέντο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Οι σοκαριστικές για τους εργαζόμενους ανακοινώσεις – αποφάσεις της κυβερνητικής νομενκλατούρας -  οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα και κοινωνική εξαθλίωση.

Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει φοροεπιδρομές, διάλυση φοροαπαλλαγών, περικοπές σε εφάπαξ και επικουρικές συντάξεις, την εργασιακή εφεδρεία και το νέο μισθολόγιο – βαθμολόγιο – φτωχολόγιο βάζοντας «ταφόπλακα» στις φρούδες ελπίδες που τα κυβερνητικά «παπαγαλάκια» είχαν καλλιεργήσει στον κόσμο της εργασίας.

Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί (οι χειρότερα αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι) βλέπουν το εισόδημά τους - που τα τελευταία δύο χρόνια γνώρισε αφαίμαξη τεσσάρων (4) μισθών - να εξανεμίζεται.

Το νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο αφενός καταρρακώνει οικονομικά τους εκπαιδευτικούς αφετέρου διαψεύδει τις κυβερνητικές «Κασσάνδρες», που μέχρι πρότινος (μεταξύ αυτών και στελέχη της ΠΑΣΚ) υπόσχονταν αυξήσεις και όχι μειώσεις μισθών. "

Επιστροφή