Γουστάρουν τον Λαζόπουλο γιατί τα "χώνει" στους πολιτικούς

13 Οκτωβρίου 2011, 09:06
A+ A-
Οι Χαλκιδέοι περίμεναν πως και πως να ξαναρχίσει το "Τσαντίρι" του Λάκη. Διαβάστε δηλώσεις μικρών και μεγάλων σε ηλικία.

Πως και πως περίμεναν οι Χαλκιδέοι να ξαναρχίσει η προβολή της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου "Αλ Τσαντίρι νιους", όπως προκύπτει από τις απαντήσεις που έδωσαν στο ρεπορτάζ που κάναμε.

Τα ερωτήματα, που θέσαμε ήταν: Είδατε την πρώτη εκπομπή του Λαζόπουλου για την φετινή τηλεοπική σεζόν; Πώς σας φάνηκε; Γενικά πως σχολιάζετε την σάτιρα του Λαζόπουλου; Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει στο δημόσιο βίο της χώρας;

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι είναι φαν του Λάκη και κρίνουν άκρως απαραίτητη την σάτιρά του. Αρκετοί μάλιστα θεωρούν ότι είναι ο μοναδικός, που τολμάει να τα λέει ...χύμα στους πολιτικούς, χωρίς να τους φοβάται.

Η Μαίρη Αραμπατζή είδε με ξεχωριστή ευχαρίστηση το πρώτο φετινό ...τσαντίρι και μας είπε: " Βρήκα σούπερ την εκπομπή, ανανεωμένη και με πλούσιο υλικό από την επικαιρότητα. Θεωρώ ότι ο Λαζόπουλος είναι απαραίτητος γιατί αφυπνίζει συνειδήσεις."

" Είδα Λαζόπουλο και τον γουστάρω πολύ". Ο ταξιτζής Γιώργος Πάτας ήταν χειμαρώδης στα σχόλια του και επισήμανε: " Γουστάρω τον Λάκη γιατί τα ...χώνει στους πολιτικούς χωρίς φόβο και πάθος. Μόνο αυτός μπορεί να το κάνει αυτό, η σάτιρά του τσακίζει κόκαλα."

Ο συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Δημήτρης Παλαμάς είναι κι αυτός φαν του Λαζόπουλου. Φυσικά και είδε την πρώτη εκπομπή του και σχολίασε: " Διαπίστωσα ότι επέστρεψε δριμύτερος και μπράβο του. Αυτή την εποχή ο Λαζόπουλος αποτελεί την ψυχοθεραπεία του Έλληνα πολίτη, ο οποίος κοντεύει να χάσει τα λογικά του με αυτά που συμβαίνουν."

Ανάμεσα σε τόσους ενθουσιώδεις θαυμαστές, βρέθηκε και κάποιος να κατηγορήσει τον Λαζόπουλο. Είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Άνθης, ο οποίος δήλωσε καταρχήν ότι είδε για λίγο την εκπομπή του και άλλαξε κανάλι, ενώ πρόσθεσε:

" Λαϊκίζει ο Λαζόπουλος, δεν κάνει σάτιρα. Χρησιμοποιεί την τηλεόραση για να περνάει στον κόσμο δικές του απόψεις, αμφιβόλου εγκυρότητας. Επιπλέον η σάτιρά του αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, από τη στιγμή που αναπαράγονται τα λεγόμενά του. Δεν προσφέρει τίποτε στη χώρα η σάτιρα του Λαζόπουλου, αντίθετα κάνει ζημιά."        

    

Επιστροφή