Έβγαλαν …νοκ άουτ την Στικούδη!

13 Οκτωβρίου 2011, 16:00
A+ A-
Oι Μονομάχοι της Χαλκίδας με την απόδοσή τους στους αγώνες της Κύπρου.
Παντελόνια –και φυσικά γάντια- φοράνε οι άντρες Μονομάχοι Χαλκίδας γι’ αυτό δεν χτυπάνε ποτέ γυναίκες. Στους διεθνείς αγώνες, όμως, που έγιναν πρόσφατα στη Λεμεσό της Κύπρου ...έβγαλαν νοκ άουτ με την τεχνική τους την Κατερίνα Στικούδη!


Το καυτό μοντέλο που κάνει κικ μπόξινγκ για να διατηρείται σε φόρμα, ήταν guest star στην εκδήλωση και εντυπωσιάστηκε με τους Χαλκιδέους αθλητές. Όπως και οι 6.500 θεατές, έτσι και η Κατερίνα Στικούδη είδε τον δικό μας Γκρούσκα Μάρεκ να κερδίζει τον καλύτερο Κύπριο kickboxer και πρωταθλητή Ευρώπης Χρήστο Νικολάου και τον Μονομάχο Μελέτη Κακουμπάβα να αγωνίζεται θαυμάσια και να χάνει άδικα από τον πολύ δυνατό Αρτούς Ακοπιάν.

Τι κι αν όλοι συμφώνησαν, ότι ο Μελέτης Κακουμπάβας έχασε με κόντρα διαιτησία. Ο ίδιος είπε στον προπονητή του Τάσο Τσάλα: «Έπρεπε να τον είχα βγάλει νοκ άουτ και να μην του δώσω το δικαίωμα να έχει ελπίδες. Την επόμενη φορά»!

Τη Χαλκιδέικη αποστολή συμπλήρωσε ο Θανάσης Καράγκος που έχασε στα σημεία από τον αντίπαλό του. Κλου της εκδήλωσης ήταν φυσικά η μονομαχία του Μιχάλη Ζαμπίδη με το Ρώσο πρωταθλητή Danila Utecov. Ο Iron Mike με δυνατά χτυπήματα πήρε προβάδισμα από τον πρώτο γύρο, έσπασε το χέρι του Danila και τον έστειλε για …βότκες!

• Στη φωτό η Κατερίνα Στικούδη ανάμεσα στους Μονομάχους Χαλκίδας Άλεξ Μουστάνσκι, Θανάση Καράγκο, Τάσο Τσάλα, Μελέτη Κακουμπάβα και Γρούσκα Μάρεκ.


Επιστροφή