Ερώτηση για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Λήλα

Ερώτηση για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Λήλα
31 Οκτωβρίου 2011, 15:43
A+ A-
Κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τρεις σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Το θέμα των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του ποταμού Λήλα φέρνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με σχετική ερώτηση που κατέθεσαν, ο επικεφαλής της μείζονοπς πλειοψηφίας Χρήστος Παγώνης και οι σύμβουλοι του συνδυασμού του Χρήστος Καρυστινός και Γιάννης  Αδάμ.

Οι τρεις σύμβουλοι υπενθυμίζουν ότι: " Το Σεπτέμβριο του 2009 η μεγάλη πλημμύρα κατέστρεψε αρκετά τεχνικά έργα αλλά επέφερε επίσης και ολικές καταστροφές στις περιουσίες και τα σπίτια των κατοίκων που διαμένουν  στην ευρύτερη περιοχή των εκβολών του Λήλαντα και όχι μόνο." και προσθέτουν:

"Βρισκόμαστε, ήδη στα μέσα του Φθινοπώρου του έτους 2011 και οι βροχές που άρχισαν επαναφέρουν στη μνήμη τις εφιαλτικές ώρες που έζησαν οι κάτοικοι της περιοχής του Λήλαντα ποταμού.

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε: Σε ποια φάση βρίσκεται η εφαρμογή της σχετικής μελέτης για την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων και της προστασίας των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής.

Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί, εν όψει του κινδύνου των βροχοπτώσεων, προκειμένου να μη ζήσουμε φαινόμενα του 2009 και να προστατευτούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας που διαμένουν μονίμως στην περιοχή."

                    

Επιστροφή