O Aγιος κρατήθηκε ψηλά

O Aγιος κρατήθηκε ψηλά
6 Νοεμβρίου 2011, 19:00
A+ A-
Νέα νίκη για τον Ολυμπο - Δεύτερη πέρασε η Αρτάκη - Πρώτο τρίποντο για τον Ταμυναϊκό
Ο Ευβοϊκος Αγ. Νικολάου (φωτό όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι του Σαββατου) βρέθηκε πίσω στο σκορ (26')  όταν ο Μούντριχας πέτυχε το γκολ για την ΑΕΧ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων που ...ξύπνησαν στο τέλος του πρώτου 45λεπτου. Ισοφάρισαν αρχικά στο 44' ...και κάτι από ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσομώκου και στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Γεραντώνης της ΑΕΧ, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, πέτυχε με αυτογκόλ το 2-1 για τον Αγιο. Λίγα λεπτά πριν τελειωσει ο αγώνας ο Ζαχαριάς εκτέλεσε φάουλ και ο Νάτσης με διαγώνιο σουτ ολοκλήρωσε τη νίκη των πρωτοπόρων.


Η Αρτάκη κέρδισε με 3-0 την Ερέτρια. Στο α' ημίχρονο πέτυχε ένα γκολ με τον Μπόε και στο πρώτο 20λεπτο του Β' ημιχρόνου σημείωσε άλλα δυο γκολ με τον Μαστροκώστα και τον Μπόε (φωτό) για να πάρει έτσι, εύκολα το τρίποντο που την ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στη νικήτρια τις πρώτες του οδηγίες σαν προπονητής έδωσε ο Γρηγόρη Μάλλιαρης που ανέλαβε στα μέσα της εβδομάδας στη θέση του Βαγγέλη Τόγια.

Τα Κριεζά παίζοντας στο γήπεδο Πρασινου, λόγω τιμωρίσς της έδρας τους, δυσκολεύτηκαν αρχικά με τα Αλάτσατα που κράτησαν το μηδέν παθητικό μέχρι το 40'. Σ' αυτό το λεπτό ο πολύπειρος Γουλέτας βρήκε στόχο με σουτ κι έκανε το 1-0, για να έρθει πιο άνετα στο β' ημίχρονο η επικράτηση της ομάδας του. Τελικό σκορ 5-1 υπέρ των Κριεζ΄βν με γκολ που πέτυχαν οι: Αντώνενας με κεφαλιά αμέσως με τη σέντρα της επανάληψης, ο Μπιτσάνης με κεφαλιά ψαράκι στο 60', πάλι ο Γουλέτας στο 65' και ο Καρβούνης με πέναλτι στο 81'. Τα Αλάτσατα, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Σταύρο Γιαννάκη,  έχασαν λόγω τραυματισμού στο 35' τον Λίφο και μείωσαν μετά το 4-0 με γκολ από κεφαλιά του Παρίση.

Ο Ολυμπος Γυμνού έδειξε πάλι τη δύναμή του κερδίζοντας και την Προποντίδα με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Σπύρος Αργύρης (φωτό) στο τελος του πρωτου ημιώρου. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο σε φάουλ του Ντουρμα. Στην επανάληψη οι Χαλκιδέοι αν και έπαιζαν με 10 λόγω αποβολής του Κηρύκου, πήραν την υπεροχή αλλά πιο κοντά στο γκολ έφτανε ο Ολυμπος. Το τελευταίο 10λεπτο ήταν συγκλονιστικό αφού τρεις φορές η μπάλα αποκρούστηκε από τα δοκαρια (δυο από παίχτες της Προποντίδας και μια από παίχτη του Ολυμπου).

Η Δροσιά τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην πολύ δυνατή Ιστιαία η οποια έχασε και δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο τέλος όμως νικήτρια με 1-0 αναδείχτηκε η πρώτη με γκολ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαρσαμά στο 88'. Ο σκορερ αποβλήθηκε παιρνοντας δυο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό μετά το γκο που πέτυχε.

Ο Λήλας με νέο προπονητή τον Βασίλη Τσιμιχόδημο κέρδισε στο Στάδιο Χαλκίδας με 1-0 τον Ολυμπιακό που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. To μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 86' από το νεαρό Τόλη Χατζηστάμου (αριστερά στη φωτό). Δυο λεπτά αργότερα ανακόπηκε κακώς ως οφσαιτ από το βοηθό κ. Ράζο ο Ομορντία του Ολυμπιακού που πήρε την μπάλα όταν τη γύρισε προς τα πίσω ο Ρούσος του Ληλα.

Νίκη (0-2) στο Νέο Πύργο πέτυχε η Καστέλλα παίζοντας καλύτερα από τους Ωρεούς. Ο νεαρός Μήτρου έκανε το 0-1 στο 6' και στο 82' ο Τσαμίχας με μια υπέροχη ατομική προσπάθεια εδραίωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας που προπονεί ο Νίκος Κιαπέκος.

Ο Ταμυναϊκός πήρε το πρώτο του τρίποντο κερδίζοντας στο Αλιβέρι με 2-0 το Αυλωνάρι. Τα δυο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τον Κιούση (είχε και δικάρι) και τον Αλ. Λύκο.






Επιστροφή