Ατυχος ο Ηρακλης με τα Γιαννιτσά

19 Νοεμβρίου 2011, 20:17
A+ A-
Εχασε 2-1 με γκολ στο 87'.
Για τρίτη φορά ο Ηρακλής έπαιξε καλά αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Αντίθετα υπέστη την ήττα από τα Γιαννιτσά χάνοντας σήμερα με 2-1 στα Ψαχνά.

Ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά πάλι του έλειπε το γκολ. Μάλιστα το μοναδικό που ήταν και το πρώτο για φέτος, σημειώθηκε από εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Ντελέκου (ισοφάρισε σε 1-1 στο 69)

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια φορά επικίνδυνα στην επίθεση και με κεφαλιά του Τσίλη προηγήθηκαν ....από το πουθενά στο 58'. Εμειναν με 10 παίχτες από το 76' (αποβολή Μπέκα), αλλά κέρδισαν τον αγωνα (τρίτη συνεχόμενη νίκη εκτόw έδρας) με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυζερίδη στο 87' (το φάουλ πάντως, δόθηκε κακώς από το διαιτητή κ. Σφακιανάκη)


ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης (80΄ Μάτσος), Παριανός, Μπακομήτρος, Ρεπέτσας, Λιόσης, Τελκίνσκι (63΄Ντελέκος), Τσάτσος, Αλβες, Πάγκαλος (63΄Φιλιππάκος), Σέγκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος) Βοσνιάδης, Νταντίδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος (81΄Καρπούζης), Σερέτης, Μπέκα, Κυζιρίδης (90΄Τζεβελέκης), Τσίλης (68΄ Τοσουνίδης),  Γιόνδης.

* Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον αγώνα αργότερα

ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στη FOOTBALL LEAGUE

Βύζας Μεγάρων-Εθνικός Αστέρας
0-2
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Επανομής
3-1
Πιερικός-Παναχαϊκή
2-0
Πανθρακικός-Καλλιθέα
3-0

Επιστροφή