Γλέντησαν για να τιμήσουν το Στέλιο Καζαντζίδη

Γλέντησαν για να τιμήσουν το Στέλιο Καζαντζίδη
30 Νοεμβρίου 2011, 11:46
A+ A-
Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Στυλιανού τραγούδησαν τα τραγούδια του.

Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη νομού Εύβοιας με αφορμή την γιορτή του Αγίου Στυλιανού, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμή του αείμνηστου λαϊκού βάρδου, σε γνωστό κέντρο της Χαλκίδας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.  

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου γλέντησαν με τραγούδια που είχε τραγουδήσει ο Στέλιος Καζαντζίδης, από την μουσική μπάντα του Πολιτιστικού εργαστηρίου του πρώην Δήμου Ληλαντίων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία προβολή φωτογραφιών, από δραστηριότητες του συλλόγου, των οχτώ ετών από την ίδρυσή του και αμέσως μετά ακολούθησε ένα βίντεο, από το τελευταίο τρισάγιο, που έγινε για τον Στέλιο στο κοιμητήριο της Ελευσίνας.

Ο πρόεδρος παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, που είχαν έρθει (εκτός από την πόλη της Χαλκίδας) από Σκύρο, από Λάρισα, από Πόρτο Χέλι, από Λαύριο, από Νέα Ιωνία, από τις Πετριές και από τους Ωρεούς και τόνισε ιδιαίτερα: " Ότι τραγούδησε ο Στέλιος, το τραγούδησε με μεγάλη επιτυχία και έτσι συγκλόνισε κάθε Έλληνα και όχι μόνο." 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων, Γιώργος Γεραντώνης, Τηλέμαχος Ζήκος, ο πρώην Δήμαρχος Ανθηδώνος Γιώργος Σανιδάς, καθώς και εκπρόσωποι από τους συλλόγους, Πολιτιστικού Κανήθου, Προκοπιέων, Ελυμνίων, ακόμα και από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας.

Την εκδήλωση ομόρφυνε με την παρουσία της, αλλά και με τις χορευτικές της ικανότητες η Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδινλή. Αρκετοί ήταν και οι παριστάμενοι, που ξεδίπλωσαν στην εκδήλωση το τραγουδιστικό τους ταλέντο.

Επιστροφή