Πάλι 0-0 ο Ηρακλής Ψαχνών με τον Πλατανιά

11 Δεκεμβρίου 2011, 18:37
A+ A-
Δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον πρωτοπόρο.
Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο Ηρακλής Ψαχνών δεν δεχθηκε γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει πάλι και να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Απέναντι στον πρωτοπόρο Πλατανιά ήρθε ισόπαλος 0-0, όπως με τη Λάρισα και την Καλλονή στα δυο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Και σ' αυτό τον αγώνα ομως φάνηκε το επιθετικό πρόβλημα τοης ομάδας των Ψαχνών, η διοίκηση της οποίας μάλλον θα ψάξει να βρει λύσεις στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο Tελκίνσκι,  όπως και στη Μυτιλήνη ο Ροντρίγκο, δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στο πρώτο 12', ενώ στο 82' ο Τσάτσος ήταν αυτός που αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πιο αισθητή την παρουσία τους στο α' ημίχρονο, αλλά δημιούργησαν μόνο μια καλή φάση στην οποία επενέβη σωτήρια ο Τόλιος.

Ο Ηρακλής ζήτησε ένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Πλατανιά.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός, Ρεπετσάς, Γιώτας, Τελκίσκι, Δελήμπασης, Ροντρίγκο, Ντελέκος (61' Πάγκαλος), Λιόσης, Τσοκάνης (61' Τσάτσος).

Πλατανιάς Χανίων (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Θεοδωρέλης, Πότσι, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες, Δράμι, Ναζλίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Επιστροφή