Νίκη Ιστιαίας και επεισόδια στα Κριεζά

Νίκη Ιστιαίας και επεισόδια στα Κριεζά
11 Δεκεμβρίου 2011, 21:30
A+ A-
Οι αγώνες και οι σκόρερ και όλες οι κόκκινες στην ενδιαφέρουσα 13η αγωνιστική της Α1.
Ο Αγιος Νικολαος κρατήθηκε στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά του από τη δεύτερη Αρτάκη, την οποία πλησίασαν η Ιστιαία και η Προποντίδα που κέρδισαν εκτός έδρας. Πολλά επεισόδια δημιουργήθηκαν σε βάρος του διαιτητή Βρακκά στα Κριεζά. Στα σημαντικά της 13ης αγωνιστικής και η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι αγώνες

• Ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου με σκόρερ τον Τσομώκο στο 44' κέρδισε 1-0 τον Ολυμπο και αύξησε πάλι τη διαφορά του από τη δεύτερη Αρτάκη στους τρεις βαθμούς. Από το 55' οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίχτες . Στο τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε επισόδιο ανάμεσα στους προπονητές των δυο ομάδων Γιάννη Καρβέλη και Σπύρο Σταματούκο.

• Το ντέρμπι της Αρτάκης ανάμεσα στον ΑΟΝΑ και τον ΑΠΚΟ Δροσιάς δεν ανέδειξε νικητή. κανένα γκολ δεν σημειώθηκε και λίγες ήταν οι φάσεις του αγώνα (βλέπε εδώ) από τις οποίες ξεχωριζει το δοκάρι του Μπόε (βλέπε και εδώ).

• Η Ιστιαία κέρδισε 1-0 μέσα στα Κριεζά και ο επόεμνος αγώνας της με την Αρτάκη την Κυριακή παίρνει χαρακτήρα ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις πολλές ελλείψεις τους (αδελφοι Τριανταφύλλου, Στραφιώτης, Ζουπανιώτης, Ι. Βασιλείου) πήραν τη μεγάλη νίκη με γκολ του Δούμα στο 68' και ...άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν και δοκάρι. Στο τέλος του αγώνα σημειώθηκαν αρκετά επεισόδια από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας σε βάρος των διαιτητών, κάτι που αναγκασε τον διαιτητή κ. Βρακά να καλέσει την αστυνομία και το Φύλλο Αγώνα συντάχθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα

• Νίκη εκτός έδρας σε ένα ιδιαιτερα συναρπαστικό παιχνίδι πέτυχε και η Προποντίδα. Με 3-2 πέρασε νικηφόρα από το Ν. Πύργο κόντρα στου Ωρεούς που προηγήθηκαν 2-1 με τα γκολ που πετυχαν ο Τουσερτ (50) και ο Αθανασίου (68). Οι Χαλκιδέοι είχαν προηγηθεί με κεφαλιά του Φρυγανά στο 12' και τα άλλα δυο γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Μακρής (75' και 84'). Στο δεύτερο πέναλτι αποβλήθηκε ο Δημητρίου. Η νικήτρια είχε και τρια δοκάρια.

• Ξάφνιασε ο Απόλλων Ερετριας που κέρδισε με 5-1 εκτός έδρας τα Αλάτσατα. Ο Στρατής πέτυχε δυο γκολ, ένα ο Μπασινάς που μπήκε αλλαγή κι ένα με εύστοχο πέναλτι σημείωσε ο Σταματάκος. Το 5ο γκολ (το 1-3 συγκεκριμένα) επετευχθη με αυτογκολ του Γιούνα Από τα 11 μέτρα πέτυχε το γκολ ο Μαραγκος και μείωσε  (προσωρινά) σε 2-1 για τα Αλάτσατα. Στο πρώτο 45λεπτο η Ερέτρια προηγήθηκε με 3-1. Στο 83' την κόκκινη είδε ο Χρήστου των Αλατσατων.

• Εκτός έδρας κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Λήλας. Εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του Αυλωναρίου και κέρδισε με 4-2. Στο 3' ο νεαρός Χατζηστάμου από μπαλιά του Ρούσου έκανε το 0-1 και στο 17' ο Γιώργου παίρνοντας ...δώρο μπαλιά από εκτέλεση φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, προχώρησε και πλάσαρε κάνοντας το 0-2. Μείωσε ο Βογιατζής με ένα θαυμάσιο γκολ στο 19' αλλά στο 32' ο Αγραφιώτης πραγματοποίησε το 1-3 για το Λήλα. Στο 47' ο Παντελής Κοτρόζος έκανε μια υπέροχη ατομική προσπάθεια και μείωσε σε 2-3. Στο 60' όμως, ο κορυφαίος της ομάδας του Βασιλικού Αγραφιώτης ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας του. Στο 80' είχε δοκάρι ο Αϊδινης των γηπεδούχων και στο 88' αποβλήθηκε ο Κικιδης του Ληλα.

• Ισοπαλία 1-1 σημειώθηκε στον Πάλιουρα ανάμεσα στην Καστέλλα και την ΑΕ Χαλκίδας. Με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι προηγηθηκε η Καστέλλα. Ευστόχησε ο Τσιβίκας στο 45'  και ισοφάρισε ο Καραχάλιος στο 69' για την ΑΕΧ. Δυο κόκκινες βγηκαν από το τσεπάκι του διατητη κ. Σπανού. Στο 85' την αντικρισε ο Μεταξας της ΑΕΧ και στο ίδιο λεπτό ο Μακρής της Καστελλας.

• Πρώτη νίκη (1-0) για τον Ολυμπιακό στο γήπεδο των Φύλλων όπου έγινε ο αγώνας με τον Ταμυναϊκό. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο 16χρονος Χατζηστάμου στο 8' . Στο 86' αποβληθηκε ο Δαριβέρης του Ολυμπιακού


Επιστροφή