Με δανεικές μπασκέτες το ντέρμπι στο μπάσκετ

Με δανεικές μπασκέτες το ντέρμπι στο μπάσκετ
8 Ιανουαρίου 2012, 11:39
A+ A-
Κανονικά στο κλειστό της Κανήθου παίζουν σήμερα στις 5 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ-ΙΛΙΟΝ. 

Με δανεικές μπασκέτες θα διεξαχθεί το ντέρμπι στο μπάσκετ μεταξύ του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ και του ΙΛΙΟΝ, σήμερα το απόγευμα στις 5, στο κλειστό γήπεδο της Κανήθου. Ως γνωστό δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν χθες Σάββατο έσπασε για δεύτερη φορά (!) το ταμπλό της μία μπασκέτας ( διαβάστε εδώ την είδηση).

Η Ομοσπονδία του μπάσκετ (ΕΟΚ) ξεκαθάρισε ότι η αναβολή του αγώνα ήταν αδύνατη και αν δεν βρισκόταν λύση με τα καλάθια, ο αγώνας θα γινόταν στο κλειστό γήπεδο της Πειραϊκής-Πατραϊκής, την ίδια μέρα και ώρα.

Προκειμένου να μην συμβεί αυτό και χάσει στην ουσία ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ το πλεονέκτημα της έδρας, άρχισε ένας αγώνας δρόμου γα να βρεθεί άμεση λύση.  Τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι μπασκέτες από το κλειστό γήπεδο (ΔΑΚ-Μελίνα Μερκούρη), που βρίσκεται δίπλα στο Κολυμβητήριο.

Οι μπασκέτες μεταφέρθηκαν με ειδικό γερανοφόρο όχημα, ρυθμίστηκαν όλα τα ζητήματα με τα ηλεκτρονικά μέσα ( χρονόμετρα 24 δευτερολέπτων κλπ) και τελικά ο αγώνας του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ, αλλά και άλλοι 3 αγώνες (Α2 της ΑΓΕΧ και 2 αγώνες τοπικής κατηγορίας) θα διεξαχθούν κανονικά. 

 

 

 

Επιστροφή