Ξέφυγε ο Αγιος από την Αρτάκη

14 Ιανουαρίου 2012, 23:09
A+ A-
Ευνοϊκά τα αποτελέσματα για τον Ευβοϊκό
Πέντε αγώνες έγιναν σήμερα για την πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου στην Α1 κατηγορία και ήταν ιδιατερα ευνοϊκά για τον πρωτοπόρο Ευβοϊκό Α. Νικολάου αφού κέρδισε εκτός έδρας και καμιά από τις τρεις ομάδες που την ακολουθούν στη βαθμολογία δεν κατάφερε να κέρδισει.



Η ομάδα του Αγίου Νικολάου (πάνω) κέρδισε 1-0 στην Ερέτρια τον Απόλλωνα και παρέμεινε αήττητος για ...ένα ολόκληρο γύρο, αφού έχει να χάσει από τη 2η αγωνιστική του πρωταθληματος (από Αλάτσατα με 2-3). Ο Ευβοϊκός ΄με το σημερινό τρίποντο παρέμεινε και στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 6 βαθμών πλέον από την Αρτάκη που ηττήθηκε. Το μοναδικό γκολ του αγώνα στην Ερέτρια σημείωσε ο 17χρονος Γιάννης Τριανταφύλλου στο 77' από πάσα του Τσομώκου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρύθηκαν στη φάση του γκολ υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε οφσάιτ.





Στο Βασιλικό ο Λήλας ήταν εντυπωσιακός και με ηγέτη τον αρχηγό του Νίκο Γιώργου (φωτό αριστερά) υποχρέωσε την Αρτάκη στην τρίτη ήττα της.

Οι παίχτες του Βασίλη Τσιμιχόδημου, αρκετοί από τους οποίους είναι σε μικρή ηλικία ήταν παρα πολύ καλοί απέναντι στην εμπειρη ομάδα της Αρτάκης και κέρδισαν δίκαι με 2-1.
 
Στο 17' ανοιξε το σκορ ο Γιώργου. Ισοφάρισε ο Μαστροκώστας στο 27' και ο Γιώργου πέτυχε πάλι το νικητήριο γκολ στο 15 του Β' ημιχρόνου.



Το ντέρμπι ανάμεσα στην τρίτη Δροσιά και την τέταρτη Προποντίδα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας δεν ανέδειξε νικητρια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο 45λεπτο με γκολ που πέτυχαν ο Λίφο και ο Κηπιώτης σε βάρος της ομάδας του. Το ματς έφθασε στο τελευταίο 10λεπτο και όλοι υπολόγιζαν στο τρίποντο των Χαλκιδέων. Ομως, στο 82' ο Κηπιώτης πέτυχε το 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Σάλεμ ισοφάρισε.

Τα Κριεζά επανήλθαν στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα. Στο γήπεδο του Πάλιουρα νίκησαν με 1-0 την Καστέλλα και ελπίζουν να δικαιωθούν στην Εφέσων ωστε να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της πρωτιάς. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Καρβούνης στο 65'.


Το σκορ της ημέρας σημείωσε η ΑΕ Χαλκίδας που είχε να κερδίσει από τις 29 Οκτωβρίου (1-0 τον Ολυμπιακό) . Σήμερα νίκησε 4-0 τον Ολυμπο με τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται όλα στο α' ημίχρονο, που οι γηπεδούχοι είχαν ευνοϊκό και το δυνατό αέρα. Με αυτογκολ του Βεσέλι στο 8' άνοιξε το σκορ. Το 2-0 για την ΑΕΧ έκανε ο Γουναρόπουλος στο 20'. Τριπαλσίασε τα γκολ ο Μεταξας με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 32' και το 4-0 έκανε ο Μιχελής στο 44'




Επιστροφή