Απαγωγή 29χρονου στα Κριεζά Αλιβερίου

Απαγωγή 29χρονου στα Κριεζά Αλιβερίου
18 Ιανουαρίου 2012, 19:28
A+ A-
Ζήταγαν λύτρα από την μητέρα του για να τον απελευθερώσουν. Η Αστυνομία συνέλαβε 2 απαγωγείς.

Ήρθε στην Εύβοια, από το Άργος, για να δουλέψει και έπεσε θύμα απαγωγής 29χρονος Πακιστανός. Τον έπιασαν 4 ομοεθνείς του στα Λέπουρα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και τον μετέφεραν σε παράπηγμα αγροτικής περιοχής στα Κριεζά Αλιβερίου.  

Εκεί τον κράταγαν δεμένο και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την μητέρα του στο Πακιστάν. Της ζήτησαν λύτρα 17000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν και για να την πιέσουν άσκησαν βία σε βάρος του.

Η άτυχη γυναίκα άκουγε τις φωνές του γιου της, που βογγούσε στο τηλέφωνο, από τα χτυπήματα των απαγωγέων. Αντί όμως να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ενημέρωσε φίλους του γιου της Πακιστανούς, που ζουν στην Ελλάδα.

Ομάδα Πακιστανών πήγε στα Κριεζά το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου και επιχείρησε να απελευθερώσει τον 29χρονο, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή με την ομάδα των απαγωγέων.

Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, 28 χρόνων, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταφθάσουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Επίσης συνέλαβαν άλλον έναν από την ομάδα των απαγωγέων, ηλικίας 19 χρόνων, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συμπλοκή. 

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιστροφή