Κάτω από τη ζώνη Λουκίσια και Κύμη

Κάτω από τη ζώνη Λουκίσια και Κύμη
22 Ιανουαρίου 2012, 21:19
A+ A-
Μετά τισ σημερινές τους ήττες

Σε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της, η Κύμη (foto) δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια κι έχασε την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά, χάνοντας μάλιστα από την Ερμιονίδα με 2-1.

Η φιλοξενούμενη πήρε κεφάλι στο σκορ στο 30' με τον Μπούρα. Στο 70’ η Κύμη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σαββίδη, ο οποίος είχε μπει δέκα λεπτά πριν ως αλλαγή. Ομως, εννιά λεπτά πριν τη λήξη’ ο Δερμιτζάκης διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα της Αργολίδας που κατάφερε έτσι να πετύχει τη δεύτερη νίκη της εκτός έδρας

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης, Κύρου, Κόκκος (60' Σαββίδης), Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Τσαλιαγκός (73' Γεραντώνης), Γκάτσης, Γεωργουδάκης.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης, Τζιέρης, Μπούρας, Δημητρακόπουλος, Τσολακίδης, Στάμος, Στάικος, Σωπιάδης, Χρήστος (77' Κωνσταντινίδης), Δερμιτζάκης, Τζώρτζης (63' Κοζοκάρου).




Αρκετά καλά στάθηκε η ομάδα των Λουκισίων στη Μάνδρα, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά έχασε 1-0 από το Μανδραϊκό και για πρώτη φορά βρέθηκε κάτω από τη ζώνη σωτηρίας, έχοντας βγάλει όμως ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα (4 αγωνες εντός. έξι εκτός)

Το 13ο λεπτό αποδείχθηκε ...γρουσούζικο για τα Λουκίσια αφού σε αυτό το λεπτό δλεχθηκαν το μοναδικό γκολ με το οποίο γνώρισαν την ήττα..

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Κάτσος, Παπαπαναγιώτου (46' λ. τρ. Χειμωνίδης), Χέλης, Κοχλιώτης, Τουρνάς, Αλημπάς, Μεϊμαρίδης (53' Πλαβούκος), Ραπτόπουλος, Αράπογλου (82' Γεωργιάδης Η.).

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος (60' Ζαχαριάς), Μπαρκώζης (81' Λουκατζίκος), Καραμπάς, Ευσταθίου, Δήμου, Μαντζώρος, Μιμηγιάννης, Σκριβάνος, Φαρούκ, Ανέστης



Επιστροφή