Η Χαλκίδα νίκησε το ...Βορρά

Η Χαλκίδα νίκησε το ...Βορρά
22 Ιανουαρίου 2012, 22:01
A+ A-
Στους δυο σημερινούς αγώνες της Α1

Η σημερινή μονομαχία Χαλκίδας-Βορρά έληξε με νικητές τους ...πρωτευουσιάνους, αφού Προποντίδα και Ολυμπιακός κέρδισαν αντίστοιχα την Ιστιαία και τους Ωρεούς στα σημερίνα δυο παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας (δείτε εδώ τα χθεσινα παιχνίδια)

Ο Ολυμπιακός γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε τους Ωρεούς με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Μούστος στο 7′ με μακρινό σουτ. Ο Συνοδάκης στο 38′ είχε δοκάρι από φάουλ .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβηκε αισθητά και στο 51′ ο Καλαμιώτης που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Μουρίκη, έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ και ισοφάρισε.  Στο 65′ ο Βεζυρτζόγλουν κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο ίδος κι έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ολυμπιακού Χαλκίδας.  


Μεγάλη νίκη πέτυχε και η άλλη ομάδα της Χαλκίδας, η Προποντίδα μεσα στην Ιστιαία. Η τοπική ομάδα έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της στη φετινή περίοδο, χωρίς αυτό να μειώνει τη νίκη τν Χαλκιδέων που είχαν διάθεση για τη νίκη και έπαιξαν αρκετά καλά. Το μοναδικό γκολ σημιώθηκε με εύστοχο πέναλτι του Γίγα (foto) στο 31'. Από το 70'΄οι νικητές έπαιζαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τσιαμπίρη.

 

Επιστροφή