Χαλκίδα: Καλοντυμένοι απατεώνες "ψαρεύουν" ηλικιωμένους

Χαλκίδα: Καλοντυμένοι απατεώνες ψαρεύουν ηλικιωμένους
24 Ιανουαρίου 2012, 12:10
A+ A-
Λένε διάφορα ψέματα για να αποσπάσουν χρήματα.
Ζευγάρι απατεώνων κυκλοφορεί στη Χαλκίδα και ψαρεύει ηλικιωμένους με στόχο να αποσπάσει χρήματα. Πρόκειται για έναν εμφανίσμο άντρα και μια ξανθιά γυναίκα που είναι ντυμένοι πάντα στην τρίχα.

Μόλις χθες το απόγευμα επισκέφτηκαν το σπίτι ηλικιωμένης Χαλκιδέας στο Κουρέντι. Της είπαν ότι τους στέλνει ο Γιώργος για τους δώσει λεφτά και προσπάθησαν να την ξεγελάσουν.

Η ηλικιωμένη παρά το γεγονός ότι έχει γιο που τον λένε Γιώργο, δεν έπεσε στην παγίδα των απατεώνων. Τους απέφυγε με εύσχημο τρόπο λέγοντάς τους ότι δεν έχει καθόλου χρήματα.

Η ίδια είπε στο egnomi.gr: «Η ξανθιά γυναίκα και άντρας ήταν καλοντυμένοι και δεν έδιναν την εντύπωση των απατεώνων. Ευτυχώς δεν τους πίστεψα και έφυγαν χωρίς να μου πάρουν χρήματα και προπάντων χωρίς να με πειράξουν».

Το ίδιο ζευγάρι είχε «χτυπήσει» πριν λίγες μέρες στη Νεάπολη. Πάλι με το ίδιο κόλπο και χρησιμοποιώντας το ίδιο όνομα, του δήθεν εντολέα τους Γιώργου. Όπως όλα δείχνουν, οι απατεώνες λένε στην τύχη ένα όνομα και δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την οικογενειακή κατάσταση των στόχων τους, σε αντίθεση με αυτούς που πρόσφατα χρησιμοποίησαν το ίδιο τρικ και ήταν πιο...διαβασμένοι

Επιστροφή