Τα Κριεζά σταμάτησαν την Αρτάκη

Τα Κριεζά σταμάτησαν την Αρτάκη
28 Ιανουαρίου 2012, 21:30
A+ A-
Δειτε τα σημερινα ματς της Α1 αναλυτικά

Τα Κριεζά (φωτο) έκαναν σήμερα τη ζημιά στη δεύτερη Αρτάκη κόβοντάς της δυο βαθμούς στο ουδέτερο γηπεδο του Γυμνού οπου αγωνίστηκαν μετά από την τιμωρία που τους έχει επιβληθεί. Από τους άλλους αγώνες της ημέρας ξεχώρισε η νίκη της ΑΕΧ επί της Προποντίδας. Αλλες δυο ισοπαλίες σημειώθηκαν και αυτές με γκολ προς το τελος των αγώνων.


Η Αρτάκη προηγηθηκε στο 20' με προβολή του Κάραλη. Οι τυπικά γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ  παίχτη της Αρτάκης πάνω στον τερματοφύλακα όταν σημειώθηκε το γκολ.. Τα Κριεζά πήραν τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη.  Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από σουτ με αριστερό του πρώτου σκόρερ της ομάδας Μάριου Μπιτσάνη (στη φωτό πάνω το γκολ που είχε πετυχει ο ίδιος στον αγώνα του Α' γυρου) και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους της ομάδας των Κριεζών.

Η Δροσιά πέτυχε άλλη μια νίκη  και συνεχίζει να είναι η μόνη που παραμένει κοντά στους δυο πρωτοπόρους. Στο Ενωσιακό επιβλήθηκε των Αλατσάτων με 2-1, σημειώνοντας τα δυο γκολ με τον Μπασούκο στο πρώτο 45λεπτο που είχε και την κυριαρχία. Στην επανάληψη η απόδοσή της έπεσε σε αντίθεση με την ομάδα των Αλατσάτων που προσπάθησε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με γκολ από εκτέλεση φάουλ του Κυριακου Τζήμα, ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή από τον Σταυρο Γιαννάκη.

Αν και δεν ήταν φαβορί, η ΑΕ Χαλκίδας  κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο την Προποντίδα με 1-0 παίζοντας με πάθος και δύναμη. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε με εύστοχο πέναλτι από τον τερματοφύλακά της Σαλεμή στο τέλος του ημιχρόνου. Στο πέναλτι υπέπεσε ο τερματοφύλακας της προποντίδας Δεληγιάννης που ανέτρεψε τον Δουρμούσογλου. Η Προποντίδα διαμαρτυρήθηκε για ένα γκολ του Μήτρου που ακυρώθηκε μρτά το 0-1

Στο Βασιλικό Λήλας και Ταμυναϊκός ήρθαν ισοπαλοι 1-1 υπό το βλέμμα του προπονητή του ΑΟΧ Θύμιου Γεωργούλη που ήταν θεατής ενός πολύ καλού αγώνα. Η ομάδα του Αλιβερίου προηγήθηκε  με γκολ από τα αποδυτηρια του Γρηγορη Μαυρίδη. Ισοφάρισε στο 64' ο Aγραφιώτης παίρνοντας την μπάλα από τον Ρίτσα Μάρινελ που μεταγράφηκε τώρα στην ομάδα του Βασιλικού. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίχτες από το 73' λόγω αποβολής του Δ. Λύκου. Στο  55' τραυματίστηκε και αποχώρησε ο τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού Ποδαρας

Ισοπαλο 2-2 έληξε το ματς Καστέλλας - Ολυμπου πυ έγινε στον Πάλιουρα. Η ομαδα της Μεσσαπίας προηγηθηκε 2-0 με δυο ομορφα σε εκτέλεση γκολ από τον Βογιατζή (5') και τον Τσιβικα (35')  κι έδειξε ότι θα επεστρεφε στις νικες μετά από πολύ καιρό. Ομως, είχαν αντιθετη αποψη οι παιχτες της ομάδας του Γυμνού. Στο 40' ο Ντουρμας μειωσε με κεφαλιά και στο 89΄ισοφαρισε ο Παπαγεωργίου στην πρώτη εμφάνιση με την ομάδα της ...γενέτειρας . Ο επιθετικός παίχτης ήρθε  με μεταγραφή την περ. βδομάδα στον Ολυμπο όπου επέστρεψε μετά την μετακίνησή του στα Σπάτα και μετεπειτα στα Λουκίσια.



Επιστροφή