Α1 ΕΠΣΕ: Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Ευβοϊκός

Α1 ΕΠΣΕ: Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Ευβοϊκός
12 Φεβρουαρίου 2012, 21:33
A+ A-
Δείτε αναλυτικά όλα τα σημερινά παιχνίδια
Ο Ευβοϊκός ήταν ο κερδισμένος της 21ης αγωνιστικής, οι αγώνες της οποίας έγιναν όλοι σήμερα. Κέρδισε μέσα στη Δροσιά ενώ η δεύτερη Αρτάκη αφηνε δυο βαθμούς στο Αλιβέρι κι έτσι η ομάδα του Αγιου Νικολαου ξέφυγε 5 βαθμούς από την Αρτάκη και ουσιαστικά έβγαλε εκτός μάχης και τη Δροσιά.



ΔΡΟΣΙΑ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 0-2


Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Ευβοϊκός Αγιου Νικολάου πέτυχε τη νίκη της ημέρας κερδίζοντας 2-0 μέσα στη Δροσιά τον τοπικό ΑΠΚΟ αφαιρώντάς του έτσι και τις ελπίδες για να τον πλησιάσει και να είναι στη συνέχεια διεκδικητής της πρωτιάς. Αρκετά καλά έπαιξαν οι γηπεδούχοι αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα σε αντίθεση με τους πρωτοπόρους που έιχαν τον Τάκη Σπανό και πάλι σε μεγάλη μέρα. Ο επιθετικός του Αγιου Νικολάου πέτυχε και τα δυο γκολ, το ένα στη λήξη του ημιχρόνου (το πανηγυριζει στη φωτό πάνω) και το άλλο στο 3ο λεπτό του Β' 45λεπτου κι ενώ στην προηγούμενη φάση η Δροσιά είχε χασει την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Οι γηπεδούχοι μετά το 0-2 έχασαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Μπασούκο. Μάλιστα, στη μια, όπου η μπάλα βρήκε το δοκάρι, τραυματίστηκε και αποχώρησε ο τερματοφύλακας του Ευβοϊκού Μπόλμπασης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 1-1

Σε ένα λασπωμένο τερέν Ταμυναϊκός και Αρτάκη αφού απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Πρώτοι προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαστροκώστα στο 20' και η ισοφάριση για τους Αλιβεριώτες ήρθε στο 41 από αυτογκόλ του Κάραλη. Στο τελευταίο 20λεπτο οι δυο ομάδες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη. Και οι δυο έχασαν από δυο πολύ καλές ευκαιρίες με πρώτη να ..αποτυγχάνει η Αρτάκη (στην πρώτη απέκρουσε θαυμάσια ο Πετράκης σε γυριστό σουτ και στη δεύτερη αστοχησε ο Παπαϊωάννου από καλή θέση. Στο 81 και στο 84 βρέθηκαν κοντά στο γκολ Καρατζάς και Πιλάτης από τους γηπεδούχους αλλά γλίτωσε την εστία του και τις δυο φορές ο Γκόγκος.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΚΡΙΕΖΑ 1-0

Τρία λεπτά πριν να ολοκληρωθεί το 90λεπτο στο ...βούρκο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, ο Λίφο με κεφαλιά χάσρισε τη νίκη στην Προποντίδα επί των Κριεζών με 1-0.

ΛΗΛΑΣ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 2-0

Σε άλλο ένα ματς η νεανική ομάδα των Αλατσάτων προσπάθησε να πάρει αποτέλεσμα, αλλά υπέκυψε τελικά στην ανωτερότητα του Λήλα που κέρδισε με 2-0. Στο 70' ...έπεσε για πρώτη φόρα η άμυνα των φιλοξενούμενων από γκολ  του Αγραφιώτη που πήρε ...τη φάση πάνω του και μετά από ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπίλα, ο Χαλιώτης με κεφαλιά εδραίωσε τη  νίκη της ομάδας του Βασιλικού.

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-1

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα στην Ερέτρια ο Μακρής πέτυχε την ισοφάριση (1-1) για την ομάδα της Καστελλας. Ο τοπικός Απόλλωνας είχε προηγηθεί στο 52' με τον Σταματάκο.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ 3-1

Η ομάδα του Γυμνού προηγήθηκε στο Αυλωνάρι με γκολ του Αποστόλου στο 18', αλλά η τοπική ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πολύτιμη νίκη (3-1) με τρια γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Χριστοδουλόπουλος στο 71', ο Βασιλείου στο 80' και ο Σεϊντόπουλος στο 87' ήταν οι σκόρερ των νικητών.

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΩΡΕΟΙ 3-2

Δύσκολη αλλά υπερπολύτιμη νίκη πέτυχε η ΑΕΧ επί των Ωρεών με 3-2 μετά από ένα πολύ δυνατό ματς και με καλή απόδοση από τις δυο ομάδες. Ο Τουσέρτ στο 10' άνοιξε το σκορ για τους Ωρεούς αλλά πριν λήξει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-1 με γκολ του Δουρμούσογλου (35') και του Μούντριχα (41). Ο Μεταξάς πέτυχε το 3-1 στο 52', αλλά ο Δημητρίου με ένα γκολ στο 62' ξαναβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι. Παρά την προσπάθειά τους όμως, οι φιλοξενούμενι δεν μπόρεσαν να ισοφάρισουν, παίζοντας μάλιστα με 10 παίχτες από το 70', λόγω αποβολής του Μπάντζι.

ΙΣΤΙΑΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο αγώνας στην Ιστιαία ανάμεσα στην τοπίκή ομάδα και τον Ολυμπιακό Χαλκίδας αναβλήθηκε αφού σύμψωνα με το διαιτητή κ. Λάμπρου ο αγωνιστικός χώρος ήταν κατάλληλος για να διεξαχθεί αγώνας.

Επιστροφή