Ξέφυγε πάλι ο Ευβοϊκός από την Αρτάκη

Ξέφυγε πάλι ο Ευβοϊκός από την Αρτάκη
18 Μαρτίου 2012, 20:30
A+ A-
Δείτε όλους  τους  αγώνες της Α1 περιληπτικά
Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Ευβοϊκός Αγιου Νικολάου επί των Κριεζών, αφού εκμεταλλεύτηκε συγχρόνως και την απώλεια της Αρτάκης (0-0 με τον Ολυμπιακό) και ξέφυγε 5 βαθμούς από την ομάδα που τον καταδιώκει, ενόψει μάλιστα του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ των δυο πρωτοπόρων που θ αγίνει την Κυριακή 25 Μαρτίου στην Αρτάκη. Από τις ομάδες που προσπάθουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, το πιο πολύτιμο τρίποντο πήρε η ομάδα του Αυλωναρίου που κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΧ, ενώ ξεκόλλησε  από την τελευταία θέση της βαθμολογίας ο Ταμυναϊκός που κέρδισε τα Αλάτσατα.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΚΡΙΕΖΑ 3-2

Πολύ καλό ματς έγινε σήμερα στον Αγιο Νικόλαο ανάμεσα σε δυο ομάδες που απέδωσαν θαυμάσιο ποδόσφαιρο. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι είχαν θαυμάσια απόδοση στο β' ημίχρονο αλλά στάθηκαν άτυχοι και αστοχοι σε αρκετές φάσεις και στο τέλος έφυγαν ηττημένοι από τους πρωτοπόρους που πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 90' με τον Σπανό. Ο Μπιτσάνης άνοιξε το σκορ στο 14' για τα Κριεζά και ισοφάρισε στο 19' ο Αργύρης. Στο 52' με εκτέλεση φάουλ ο Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και με τον ίδιο τρόπο ο Γουλέτας ισοφάρισε λίγο αργότερα (70') για τα Κριεζά. Ο σκόρερ των Κριεζών είχε  ένα σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 85' ο Γιάνναλος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή σε σουτ επιθετικού των Κριεζών. Από το 82' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κούτρα

ΑΡΤΑΚΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Ισοπαλος χωρις γκολ έληξε το ματς στην Αρτάκη ανάμεσα στον ΑΟΝΑ και τον Ολυμπιακό. Ο Μαστροκώστας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο 80', όταν εκτέλεσε πέναλτι, αλλά με θαυμάσια προσπάθεια ο Ευαγγελινός (φωτό πάνω) απέκρουσε την μπάλα και κράτησε υο μηδέν για την εστία του. Λίγο αργότερα και ο τερματοφύλακας της Αρτάκης αντέδρασε θαυμάσια σε σουτ του Ομόρντια. Στο 86' πάλι ο Ευαγγελινός γλίτωσε την ομάδα της Χαλκίδας με πολύ ωραία προσπάθεια πάλι απέναντι στον Μαστροκώστς, ενώ στο τέλος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει ο Μουρίκης του Ολυμπιακού που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Γκόγκο αλλά αυτή κατέληξε άουτ. Στο 50' αποβλήθηκε ο Μπαϊμπάκης των ερυθρολεύκων με τον Κάραλη της Αρτάκης και στο 86' ο Λούκας της Αρτάκης.

ΔΡΟΣΙΑ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 5-1

Αν και έπαιζε με 10 παίχτες από το 16' (αποβολή Αλεξίου) ο ΑΠΚΟ σάρωσε με 5-1 την Καστέλλα σημειώνοντας τα 4 από τα 5 γκολ στο α' ημίχρονο. Σκόρερ για τους γηπεδούχους της Δροσιάς ήταν οι: Μπασούκος (2'), Παναγιωτάκος 2 (14', 37'), Βαρσαμάς (45') και Αργυρός (86'). Για την Καστέλλα μείωσε στο 53 σε 4-1 ο Ρουσσόδημος. Στο 76' αποβλήθηκε ο Σπανός των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-0

Φτωχό θέαμα παρουσίασαν Προποντίδα και Απόλλωνας στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας σε ένα ματς που είχε λίγες καλές φάσεις και κανένα γκολ. Οι γηπεδούχοι από το 44' έπαιζαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κηρύκου.

ΙΣΤΙΑΙΑ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1

Ενα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα στην Ιστιαία ο Λήλας κατάφερε να φύγει από το Βορρά με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 74' ο Τοβόρφ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 89' ο Παπίλας ισοφάρισε για την ομάδα του Βασιλικού. Από το 35' η Ιστιαία έπαιζε με παίχτη λιγότερο (αποβολή Γαβριήλ)

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-2

Τρίποντο σωτηρίας μπορεί να χαρακτηριστεί για  το Αυλωνάρι η νίκη μέσα στην Χαλκίδα επί της ΑΕΧ με 2-1. Αντιθετα για τους γηπεδούχους η ήττα αυτή τη βάζει σε μπελάδες. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με εύστοχο πέναλτι του Μεταξά στο 33'. Στο Β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και με γκολ που πέτυχαν ο Βογιατζής στο 61' και ο Σεϊντόπουλος στο 67' πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΟΛΥΜΠΟΣ-ΩΡΕΟΙ 1-1

Ο Ολυμπος ήταν καλύτερος απέναντι στην ομάδα των ωρεών αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει παραχωρώντας ισοπαλία στην ομάδα των Ωρεών που τέλειωσε το ματς με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε ο Δ. Αθανασίου στο 80'. Στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε και τον προπονητή Σπύρο Σταματούκο του Ολυμπου . Ειδικά στο α' ημίχρονο η ομάδα του Γυμνού ήταν συνεχώς στην επίθεση αλλά ήταν πολύ αστοχη και μοιραίος παίχτης της αναδείχθηκε ο Σπύρος Αργύρης. Στο δια΄στημα αυτό πέτυχε και το μοναδικό γκολ με τον Ντούρμα στο 14'. Οι Ωρεοί ισοφάρισαν με τον Τουσέρτ στο 66'.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 2-0

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ταμυναϊκός που κέρδισε τα Αλάτσατα με 2-0 και τα ...αφησε μόνα τους στην ουρά της βαθμολογίας. Στο 33' ο Θανάσης Μεθενίτης πέτυχε το 1-0 και στο 40' ο Γρηγόρης Μαυρίδης ευστόχησε σε πέναλτι εδραιώνοντας τη νίκη της ομάδας του Αλιβερίου. Στον πάγκο των ηττημένων κάθισε για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Ελευθερίου (πήρε τη θέση του Σταύρου Γιαννάκη),


Επιστροφή