Αθλητικά

Ο προέδρος πήρε την ομάδα κι έφυγε

20 Μαρτίου 2012, 11:03
Διεκόπη ο αγώνας Παναγίτσα-Ιωνικός Λαμίας

Δεν τέλειωσε ο αγώνας μπάσκετ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Α' ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα στην Εξω Παναγίτσα και τον Ιωνικό Λαμίας, που έγινε το Σάββατο στο κλειστό Χαλκιά.

1'55'' πριν την ολοκλήρωσή του κι ενώ το σκορ ήταν 72-58 υπέρ των Χαλκιδέων, υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους προέδρους των δυο ομάδων Νίκο Μπέλλο και Γιάννη Διαμαντή μετά από ένα πολύ σκληρό φάουλ που έγινε στον παίχτη των γηπεδούχων Χαράλαμπο Μπέλλο των γηπεδούχων και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Μετά το επεισόδιο ο πρόεδρος των φιλοξενουμένων αποχώρησε και μαζί με τους παίχτες της ομάδας και δεν επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, παρά την έκκληση των διαιτητών για να επιστρέψουν  και να συνεχιστεί ο αγώνας .

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα εντός της εβδομάδας. Ο κανονισμός, αναφέρει ότι ομάδα που αποχωρεί μηδενίζεται (δεν παίρνει το βαθμό της ήττας).

Προς το παρόν πάντως, αποφασίστηκε να μην ξεκινήσουν τα πλέι οφ το Σάββατο 24 Μαρτίου, όπως είχε προγραμματιστεί και να αρχίσει η διεξαγωγή τους στις 31 Μαρτίου.

Τα αλλα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος εδώ


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ