Αθλητικά

Ο Σύλλας πέρασε με νίκη και από τη Λαμία

21 Μαρτίου 2012, 17:07
Κέρδισε με 47-57 την Αναγέννηση

Ακόμα μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΣΥΛΛΑΣ απέναντι στην Αναγέννηση, το Σάββατο το πρωί μέσα στη Λαμία, στον προτελευταίο αγώνα για τη Β΄ φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αιδηψού μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και τελείωσε το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 14-21. Ο αγώνας απέκτησε όμως αργό ρυθμό και το 2ο  δεκάλεπτο βρήκε τις δυο ομάδες με σκορ 9-8  , κάτι εντελώς αντίθετο με τη μέχρι τώρα επιθετική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων.

Ήδη δυο παίχτες του Σύλλα είχαν φορτωθεί με φάουλ (Τρουπής  3 και Μαυροζούμης Στέφανος 4) και αυτό λειτούργησε αρνητικά στο 3ο δεκάλεπτο που βρήκε το Σύλλα πίσω με 14-10. 


Η απουσία του τραυματία Δεσκουλίδη, τα φάουλ των Τρουπή και Στέφανου Μαυροζούμη  και τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή, δημιούργησαν  στην ομάδα της Αιδηψού νευρικότητα, η οποία όμως ...εξαφανίστηκε στο 4ο δεκάλεπτο όπου ο Σύλλας με όλα του τα «όπλα» μέσα στο γήπεδο πήρε εύκολα το 10-18, διαμορφώνοντας  το τελικό 47-57.

Το σκορ είναι ιδιαίτερα χαμηλό   για την ομάδα του Σύλλα που πάντα φτάνει στους 70 με 80 πόντους ανά αγώνα.  Στο τέλος πήραν συμμετοχή και οι μικροί παίχτες του Σύλλα (Φώτου , Παπαγεωργίου ,Γούναρης).

Πολύ καλή η διαιτησία του Ευαγγελόπουλου.

Ο τελευταίος αγώνας του Σύλλα είναι στις 25 Μαρτίου στην Σπερχειάδα. Η ομάδα της Αιδηψού έχει μόνο μια ήττα στη Β. φάση από τον ¶ρη Θήβας και ελπίζει σε στραβοπάτημα του ¶ρη Θήβας  ώστε να διεκδικήσει την πρωτιά σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ : (Λευτέρης Στάμου)  Τρουπής 20π,  Μαυροζούμης Στέφανος 20π, Μαυροζούμης Βαγγέλης 7π, Μαυροζούμης Θοδωρής 9π,  Τσότσος 1π, Φώτου, Δεσκουλίδης Παπαγεωργίου, Γούναρης, Μπαλάκας, Πακλατζής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ