Αθλητικά

Χαμόγελα πριν τον τελικό Χαλκίδα-Λουκίσια

Χαμόγελα πριν τον τελικό Χαλκίδα-Λουκίσια
22 Μαρτίου 2012, 16:10


Στην καθιερωμένη συνέντευξη-εκδήλωση που διοργανώνει καθε χρόνο πρίν τον τελικό του κυπέλλου η ΕΠΣ Εύβοιας τα χαμόγελα ήταν πολλά ανάμεσα στους δυο αντιπάλους που θα είναι φέτος ο ΑΟ Χαλκίς και ο ΑΟ Λουκισίων.

Το «παρών» έδωσαν σε ξενοδοχείο της Ερέτριας σύσσωμα και τα δυο σωματεία με διοικούντες, προπονητές (απουσίαζε ο κ. Γεωργούλης λόγω προβλήματος), παίχτες κι ακόμη οι οικοδεσπότες της Ενωσης με τον πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, το γραμματέα Κώστα Κιούση, τον Γιώργο Ψαθά, τον Γιώργο Πίσχινα και τον Γιώργο Αλαφάκη, καθώς και διοικούντες το Σύνδεσμο Διαιτητών (Φανός, Τσολακίδης, Αδάμ).


Οι αντίπαλοι του τελικού ήπιαν μαζί χαμογελώντας (στη φωτό πάνω δεξιά ο πρόεδρος του ΑΟΧ Βασίλης Ταρνανάς με τον Βαγγέλη Αγγέλου των Λουκισίων), και ευχήθηκαν να ...κερδίσει η ομάδα τους (όταν λένε ο καλύτερος να νικήσει ...αυτό εννοούν).


Φυσικά χαμογελαστοί (έστω και οι ...μισοί, στη φωτό) ανάμεσα σε όλους ήταν και οι διαιτητές του τελικού (από αριστερά Περιβολάρης, Κάμπαξης, Πασχαλίδης και Θεοδώρου).


Στο μπουφέ έπεσαν και τα ανάλογα πειράγματα για τα πιάτα που ...γέμιζαν (στη φωτό πάνω ο Καλλιμάνης του ΑΟΧ με τον Ανέστη των Λουκισίων).


Χαμόγελα και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου (στη φωτό δεξιά μαζί με το διαιτητή του τελικού κ. Κάμπαξη και τον πρόεδρο του συνδέσμου Διαιτητών Λευτέρη Φανό)


Παλιότερα ήταν μαζί στον πάγκο των Λουκισίων ο Δημήτρης Γατόπουλος και ο Βαγγέλης Καλτσάς. Το Σάββατο (24 Μαρτιού) όμως, που γίνεται ο τελικός (ώρα 4 στο Ενωσιακό γηπεδο) θα είναι αντίπαλοι και ...χαίρονται γι' αυτό.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγώνες στίβου και μπάσκετ το Σαββατοκύριακο

Αγώνες στίβου και μπάσκετ το Σαββατοκύριακο
Αθλητικά
[03/07/2020 - 21:10]

Το στάδιο Χαλκίδας φιλοξενεί τους Διασυλλογικούς Κ18 - Τελικός στη Θήβα για τον Χαλκιδέο μπασκετικό Απόλλωνα ...περισσότερα

Ο ΑΟ Χαλκίς πήγε στο Πρωτοδικείο και περιμένει άμεση απόφαση

Ο ΑΟ Χαλκίς πήγε στο Πρωτοδικείο και περιμένει άμεση απόφαση
Αθλητικά
[02/07/2020 - 23:22]

Η πανδημία είχε αναβάλει το δικαστήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Μάη. ...περισσότερα