Δεν παίζουν Καραμπάς και Τσομπάνης με τα Λουκίσια

30 Μαρτίου 2012, 12:30
A+ A-
Χωρίς προβλήματα η Κύμη. Απών ο Νικολόπουλος από τον ΑΟΧ
Μόνο η ομάδα της Κύμης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει των Κυριακάτικων αγώνων για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής που ξαναρχίζει αύριο με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Γαβρίλης, Νάρης-Χαλιάσος,Αθηνών)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Τάσσης, Απόκοτος-Σαμοϊλης, Αθηνών)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΠΟΡΟΣ (Ζαραβίνος, Λεοντακιανάκος-Δεληθοδωρής, Αθηνών)

ΑΟ ΚΥΜΗΣ-ΕΝΩΣΗ Ασπρα Σπίτια-Αντίκυρα (Σχίζας, Πασπάτης-Γεωργακόπουλος,Αθηνών)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Ανδρονικίδης, Κοτζαμανίδης-Συνιοράκης, Πειραιά)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 (Παπαβασιλείου, Δωδεκανήσου, Γούναρης-Ευθυμίου, Αθηνών)


• Η Χαλκίδα φιλοξενεί στο Ενωσιακό (ώρα 4) τον Πόρο και ο Θύμιος Γεωργούλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ορέστη Νικολόπουλο (φωτό) που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες.


• Την πιο δύσκολη αποστολή από τις ευβοϊκές ομάδες έχει ο ΑΟ Λουκισίων που παίζει στην Κόρινθο με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας τοπική ομάδα. Δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Καραμπάς (φωτό) που θα εκτίσει ποινή 1 αγωνιστικής επειδή συμπλήρωσε 4 κίτρινες. Επίσης απών θα είναι και ο Τσομπάνης που τραυματίστηκε στον τελικό του κυπέλλου


• O προπονητής της Κύμης Βαγγέλης Ντόβολης (φωτό) δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λίγο πριν από τον αγώνα με τα Ασπρα Σπίτια στην Κύμη (ώρα 4). Αντίθετα οι αντίπαλη ομάδα έρχεται με πολλές ελλειψεις αφού δεν αγωνίζονται 4 παίχτες που είναι τιμωρημένοι. Αυτοί είναι ο Αβράμπος και ο Καραμπέτσος που αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και είδαν την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον ΑΟΧ, και οι: Μάριος Πλακίδας, Γιώργος Τζίκας που συμπλήρωσαν 7 κίτρινες στον ίδιο αγώνα.



Επιστροφή