Το πινγκ πονγκ εξαπλώνεται στη Χαλκίδα

Το πινγκ πονγκ εξαπλώνεται στη Χαλκίδα
10 Απριλίου 2012, 18:25
A+ A-
Ο τοπικός Όμιλος μετακομίζει σε μεγάλη αίθουσα στην Αβάντων και αυξάνει τα μέλη του.

Το πινγκ πονγκ ή επιτραπέζια αντισφαίριση (στα ελληνικά) είναι ένα συναρπαστικό άθλημα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Εύβοια. Ωστόσο τα 2-3 τελευταία χρόνια γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια από μία ομάδα ανθρώπων στη Χαλκίδα.

Το 2009 ίδρυσαν τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Χαλκίδας, που έχει την έδρα του στον ημιόροφο του Πνευματικού Κέντρου του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου και συμμετέχει σε δύο πρωταθλήματα, την Γ΄κατηγορία Αττικής και την Γ΄κατηγορία βετεράνων ανεξάρτητων.

Σήμερα η ομάδα αριθμεί 10 μέλη και γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος στη Χαλκίδα, καθώς υπάρχει ανάγκη τόσο για έμπειρους παίχτες που θα στελεχώσουν το αγωνιστικό τμήμα, όσο και από ακαδημίες, που θα πλαισιώσουν στο μέλλον την αγωνιστική ομάδα.

Σκοπός τους όμως δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός, είναι και ο μαζικός αθλητισμός. Ο Όμιλος καλεί και όσους θέλουν απλά να παίξουν ως χόμπι, καθώς το πινγκ-πονγκ είναι μία ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα.

Η αίθουσα του Ομίλου είναι ανοιχτή Δευτέρα και Τετάρτη 8-10 το βράδυ και Παρασκευή 5-8 το απόγευμα,ενώ στο άμεσο μέλλον το Δ.Σ. σχεδιάζει να μεταφέρει την έδρα σε χώρο 120 τ.μ. (στην οδό Αβάντων), που θα διαθέτει 4 τραπέζια πινγκ-πονγκ και θα είναι διαθέσιμος στο κοινό σε καθημερινή βάση από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας (www.ping-pong.gr) και να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή πιο άμεσα στο τηλέφωνο του προπονητή της ομάδας 6947 428992 (Χρίστος Τροχούτσος)

Επιστροφή