Σέγκος και Βρακάς στα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Σέγκος και Βρακάς στα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου
20 Απριλίου 2012, 01:00
A+ A-
Ο Φωτης Θεοδώρου στο Ερμής-Φοίνικας και ο Καμπαξης στα Πολιτικά
Ο Γιώργος Σέγκος και ο Βαλάντης Βρακάς θα διαιτητεύσουν το Σαββατοκυριακο τους πρωτοπόρους της Α1 και της Α2 κατηγορίας.

Οι αγώνες που θα διευθύνουν θα κρίνουν τους πρωταθλητές και τους δευτεραθλητές των δυο μεγάλων κατηγοριών.

Ο Γιώργος Σέγκος  (αριστεράνστη φωτό) το Σάββατο θα σφυρίξει το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α2 ΔΥΣΤΟΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ με βοηθούς τους: Πάνο, Βελέντζα και την Κυριακή θα είναι διαιτητής του αγώνα ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ με βοηθούς τουσ Σπανό, Καλαμάτα

Το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α2 στο Προκόπι ανάμεσα στη ΔΟΞΑ και τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ το Σάββατο θα διαιτητεύσει ο Βαλάντης Βρακάς (δεξιά στη φωτό)  με βοηθούς τον Καμπούρη και τον Παντελάκη. Την Κυριακή θα είναι διαιτητής στον αγώνα ΑΕΧ-ΑΡΤΑΚΗ, του μοναδικού στην Α1  όπου και οι δυο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος, η μία για τη σωτηρία και η άλλη για την πρωτιά. Βοηθοί του σ' αυτό τον αγώνα θα είναι ο Καμπούρης και η κα Κουκουρα.


Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της Β' κατηγορίας στο Προκόπι ανάμεσα στον ΕΡΜΗ ΠΗΛΙΟΥ και το ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ  (Κυριακή, ώρα 12) διαιτητής θα είναι ο Φώτης Θεοδώρου (δεξιά στη φωτό δίπλα) με βοηθούς τον Κωνστάντιο και τον Σιαπλαούρα.

Σε ένα άλλο ενδιαφέρον ματς της Α2  το Σάββατο ανάμεσα στοα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και τον ΠΙΣΣΩΝΑ διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Κάμπαξης (αριστερά στη φωτό δίπλα) με βοηθούς τους Μπούρικα, Παπαθανασίου.




ΔΕΙΤΕ όλους τους διαιτητές των αγώνων ΕΔΩ

Επιστροφή