ΧΑΛΚΙΔΑ-ΚΥΜΗ ...αλά Super League

30 Απριλίου 2012, 23:00
A+ A-
...Αλλά, δεν πέτυχαν γκολ
Ξεχωριστή ήταν η είσοδος των ομάδων στο ευβοϊκό ντέρμπι ανάμεσα στη Χαλκίδα και την Κύμη την Κυριακή στο Στάδιο Χαλκίδας.


Οι παίχτες των δυο ομάδων, ακολουθώντας τους ...κανόνες της Super League και με πρωτοβουλία της διοίκησης του ΑΟΧ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας από το χέρι τους πιτσιρικάδες της Ακαδημίας του ΑΟΧ, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο παιχνίδι.



Μοιρασμένο, στα χρονικά διαστήματα των ευκαιριών, ήταν στη συνέχεια το ματς που διαιτητεύσαν οι: Παπαπέτρου, Νικολάδος, Δόσης (Αθηνών) και τέλειωσε χωρίς γκολ.

Η Κύμη έφθασε κοντ΄λα στο γκολ στο α' ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ήταν κυρίαρχος, αλλά και άστοχος ο γηπεδούχος ΑΟΧ


Στα τελευταία τρία λεπτά οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν εκατέρωθεν. Στο 90' ο Γκιόκας του ΑΟΧ  από καλή θέση πλάσαρε αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.


Στο 93' ο Μπλατσιώτης της Κύμης ξέφυγε από αριστερά, έπιασε και το σουτ,  αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από τη γραμμή του τέρματος του Τοπαλίδη και κατέληξε άουτ.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης (82 Γιογιός), Τούρλας (60' Γκιόκας), Παστός, Νικολόπουλος, Ταυταρίδης, Μανιάτης, Καφαντάρης, Θωμάς, Καρακατσάνης (46 λ.τρ. Καλογερόπουλος), Λέκκας

ΚΥΜΗ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Γεραντώνης (84' Κόκκος), Κύρου, Κραβαρίτης, Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης , Αναστασίου Ι. (84' Μπλατσιώτης)


Επιστροφή