Κακά τα νέα για την Κύμη από την Κόρινθο

Κακά τα νέα για την Κύμη από την Κόρινθο
13 Μαΐου 2012, 20:45
A+ A-
Στα Λουκίσια και στο Ναύπλιο παίζεται η σωτηρία της
Με 5-0 κέρδισε σήμερα η Κύμη τον Ασπρόπυργο, αλλά τα κακά νέα ήρθαν από την Κόρινθο. Εκεί η Ενωση Ερμιονίδας κέρδισε 2-1 τον τοπικό ΠΑΣ, πρωτοπόρο και σίγουρο πρωταθλητή, ο οποίος είχε υποστεί μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα μόνο μια ήττα, το Δεκέμβρη του 2011 από τα Λουκίσια.

Με το τρίποντο αυτό η Ερμιονίδα παρέμεινε πάνω από τη ζώνη σωτηρίας και με ένα βαθμό πεισσότερο από την Κύμη η οποία πλέον θα παίξει ...το τελευταίο της χαρτί στα Λουκίσια την επόμενη αγωνιστική.

Αν κερδίσει θα έχει ελπίδες μαθηματικά για να παίξει και τη νέα περίοδο στην ιδια κατηγορία. Οποιοδήποτε άλλο αποτελέσμα θα είναι καταδικαστικό για την Κύμη

Η Κύμη κυνηγά να ξεπεράσει είτε την Ενωση Ερμιονίδας, είτε τον Πανναυπλιακό. Η πρώτη έχει 39 βαθμους (η Κύμη έχει 38) και παίζει με τον Ασπρόπυργο την Κυριακή και με τον Πανναυπλιακό στην τελευταία αγωνιστική.

Η ομαδα του Ναυπλίου που δεν έχει χάσει στο Β' γύρο, έχει 39 βαθμούς αλλά ουσιατικά είναι στους 42, αφού αναμένεται να πάρει ακόμη 3 βαθμούς για τον αγώνα που διακόπηκε στο Χιλιομόδι. Την Κυριακή θα φιλοξενήσει την Κόρινθο και στο φινάλε θα παίξει στην έδρα της με την Ερμιονίδα, όπως προαναφέραμε.

Αρα, η παραμονή θα κριθεί εντός Εύβοιας και εντός της Αργολίδας, στα δυο παιχνίδαια που θα γίνουν στο Ναύπλιο.

ΧΑΤ-ΤΡΙΚ Ο ΓΚΑΤΣΗΣ

- Τρία γκολ πέτυχε σήμερα ο Γκάτσης στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο και από ένα ο Τσάγκος και ο Τσαλιαγκός. Στο α' ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0 .

ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ντουρέκας, Μάλλιος, Καραμπίνης, Κύρου, Καλογερόπουλος, Αναστασίου Μ. (60' Αναστασίου), Σαββίδης, Μπλατσιώτης, Τσαλιαγκός (46' Γεωργουδάκης), Γκάτσης , Τσάγκος (71' Δαφνής)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Πάρης Λιάκος): Λούπασης, Ζωγράφος (46' Λακάι), Φραγκόπουλος, Μαυρίδης, Σημαιοφορίδης, Μουζάκας, Αντωνιάδης, Βρατζάς, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Αναστασιάδης (71' Πεΐδης)



Επιστροφή