ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Ψαχνά-Χαλκίδα... στάση Λ. Αμμος

22 Μαΐου 2012, 17:00
A+ A-
Δείτε φωτό από το Διαδημοτικό Αγώνα Δρόμου


Ευχαριστημένοι έμειναν, όπως δείχνουν μέσα από το FORUM του «running news», οι δρομείς που πήραν μέρος στο Διαδημοτικό  Ημιμαραθώνιο Ψαχνά-Αρτάκη-Χαλκίδα που έγινε την Κυριακή 20 Μαϊου.


Εξαιρετική θεωρούν και τη δουλειά των ανδρών της Τροχαίας. «ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ήταν η περιφρούρηση. Εγώ που έχω μεγαλώσει σε αυτούς τους δρόμους μου φαίνεται αδιανόητο πως κατάφεραν να κλείσουν ή να κρατήσουν τόσο ελεγχόμενη την κυκλοφορία σε ένα άξονα που συνδέει όλη την Εύβοια σε μήνα άκρως τουριστικό… Ειλικρινά έμεινα έκπληκτος», έγραψε ένας από τους δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα.




Ο φακός του egnomi.gr ...έκανε στάση στο φανάρι της Λ. Αμμου, όπου οι δρομείς περνούσαν ...και με κόκκινο, και κατέγραψε


...δρομείς όλων των ηλικιών


...ανθρώπους του αθλητισμού, όπως ο διαιτητής ποδοσφαίρου Γιώργος Λάμπρου, η αθλήτρια του μπάσκετ Ανθή Χαϊνά, ο προπονητής κολύμβησης Αποστολης Γλωσσιώτης.


...τους Θηβαίους δρομείς σε ομαδα, και να ρίχνουν ματιές πίσω ...μην ξεφύγουν από τους υπόλοιπους


...εκπροσώπους και των δύο φύλων μαζί




...την Αγκαθα Χριστουλα να περνά πρώτη (από τις γυναίκες) από τη Λ. Αμμο και να ...παλεύει μόνο με το χρόνο της


...τις πάντα παρούσες σε δρόμους αντοχής, την Ψαχνιώτισσα Ελένη Μπισμπικοπούλου και την Αρτακιανή Μαρία Μιμίκου




τον ...κάθε μέρα τρέχω στο στάδιο, Χαλκιδέο κ. Μπέη


...ποδηλάτες να ...ξεπερνούν δρομείς


και άλλους πολλούς ...εκτός από τον Μιλτιάδη Μπαράκο.  Ο εμπνευστής αυτόυ του αγώνα έτρεχε εκτός διαδρομής για όλα και για όλους ώστε να πετύχει η διοργάνωση και τα κατάφερε...

Επιστροφή