Αθλητικά

ΣΤΟΥΠΑΣ: Δεν επιτρέπουμε να ρίχνουν σκιές και λάσπη

ΣΤΟΥΠΑΣ: Δεν επιτρέπουμε να ρίχνουν σκιές και λάσπη
23 Μαΐου 2012, 23:30
«Ο Ηρακλής έδειξε μέχρι την τελευταία στιγμή συνέπεια και εντιμότητα»

Eκνευρισμένος παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα με τον Πιερικό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών Γιώργος Στούπας, για τα όσα διέρρευσαν περί «υποψίας χειραγώγησης του αγώνα ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ»

Δήλωσε ότι από αύριο θα κινηθεί νομικά για το θέμα και «...να διαλευκανθεί μια υπόθεση που τυχαία βγήκε στον αέρα, μια ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική της Football League, και με παιχνίδια κρίσιμα».

Θα προσπαθήσει ακόμη άμεσα να ενημερωθεί από την ΕΠΟ και την Football League  για τα στοιχεία που έχει ο φάκελος, και σημείωσε: «Αν έχει στοιχεία θα είμαι ο πρώτος που θα τα καταδικάσει και θα τα αναδείξει. Το χαρτί λέει για αποδείξεις ή για ενδείξεις; Θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις πριν ρίξεις σκιές σε ένα ματς και σε κάποιες ομάδες. Εμείς έχουμε χύσει ιδρώτα και αίμα, έχουμε δώσει περιουσίες για να φτάσουμε αυτή την ομάδα εδώ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ρίχνει σκιές και λάσπη σε μια ομάδα που έχει τιμήσει με την παρουσία της την ΒΆ Εθνική».

Και ο κ. Στούπας κατέληξε: «Θέλω να δηλώσω πως τον Ηρακλή Ψαχνών δεν μπορούν να τον αγγίξουν, η χυδαιότητα, η παραβατικότητα και οι σκοπιμότητες . Εμείς σαν ΠΑΕ επιφυλασσόμαστε απέναντι σε κάθε κακόβουλο και κάθε κακόπιστο για κάθε νομικό μας δικαίωμα. Εμείς δείξαμε, μέχρι τελευταία αγωνιστική, συνέπεια, εντιμότητα και υγεία. Κάποιοι αυτό προσπαθούν να το πολεμήσουν. Πρέπει να τους απομονώσουμε διότι τέτοιου είδους σκουλήκια δεν έχουν καμία δουλειά μέσα στο ποδόσφαιρο.»

Από τη διοίκηση της Ευβοϊκής ΠΑΕ αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α' και Β' ΕΣΚΑΣΕ: Αποτελέσματα, βαθμολογίες, επόμενη αγωνιστική

Α' και Β' ΕΣΚΑΣΕ: Αποτελέσματα, βαθμολογίες, επόμενη αγωνιστική
Αθλητικά
[24/01/2022 - 12:57]

Τρεις νίκες από τις ομάδες της Εύβοιας - Ακάθεκτη συνεχίζει η ΑΓΕΧ ...περισσότερα

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 55-62: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα τςη Ιστιαίας

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 55-62: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα τςη Ιστιαίας
Αθλητικά
[24/01/2022 - 11:56]

Αποτελέσματα-Βαθμολογία- Επόμενη αγωνιστική στο 2ο όμιλο της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ...περισσότερα