Αθλητικά

O Mελέτης κέρδισε Oλλανδο star

O Mελέτης κέρδισε Oλλανδο star
12 Ιουνίου 2012, 19:00
Ηταν ο μοναδικός Ελληνας νικητής

Στους αγώνες kickboxing BATTLE 3, στους οποίους πήραν μέρος Έλληνες και Ολλανδοί αθλητές, ο Χαλκιδέος Mελέτης Κακουμπάβας  ήταν ο μοναδικός Έλληνας που κέρδισε Ολλανδό αθλητή.

Με ομόφωνη απόφαση των κριτών αναδείχθηκε νικητής στον αγώνα του με τον Ολλανδό Lucky (killer) Brobbey, αθλητή Α κατηγορίας που πριν από ένα μήνα αγωνίστηκε στο It’s show time, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου kickboxing. O Oλλανδός ανήκει στη μεγάλη και με ιστορία σχολή CLOSSEUM GYM.

Ο Χαλκιδέος Μονομάχος ήταν δυνατός, γρήγορος , τεχνικός και πάνω από όλα αγωνίστηκε με ψυχή Έλληνα ξεσηκώνοντας το κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Πάλης των Νέων Λιοσίων όπου βρίσκονταν 5.000 θεατές, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί Χαλκιδέοι.

Η επιτυχία αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες του συλλόγου των Μονομάχων Χαλκίδας αφού το επίπεδο δυσκολίας των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό.

Στη φωτογραφία οι αθλητές με τους προπονητές τους μετά το τέλος του αγώνα. Δεξιά από τον Μελέτη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kickboxing κ. Ρούσσος και στη συνέχεια από το προπονητικό team του αθλητή : ο Αθηναίος διατροφολόγος Τάσος Μισαηλίδης και ο Χαλκιδέος προπονητής στίβου ο οποίος είχε αναλάβει τη μυική ενδυνάμωση του αθλητή Γιάννης Καραφυλλίδης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 (Β' ΦΑΣΗ): Τα φαβορί προχώρησαν εκτός της Ισπανίας!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 (Β' ΦΑΣΗ): Τα φαβορί προχώρησαν εκτός της Ισπανίας!
Αθλητικά
[06/12/2022 - 22:50]

Τα καινούργια ζευγάρια. Πότε γίνονται τα επόμενα ματς.  Οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό ...περισσότερα

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας
Αθλητικά
[06/12/2022 - 16:15]

Δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί και σε ποιο γήπεδο.   ...περισσότερα