Αθλητικά

Θα πιάσει πάτο η Εθνική Ελλάδας στο Euro 2012

Θα πιάσει πάτο η Εθνική Ελλάδας στο Euro 2012
15 Ιουνίου 2012, 20:55
Ούτε ένας δεν πιστεύει ότι θα κερδίσουμε την Ρωσία. Διαβάστε σε ποιους παίκτες τα ... χώνουν Χαλκιδέες και Χαλκιδέοι.

Η εμφάνιση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στον αγώνα με τη Τσεχία σκόρπισε τόσο μεγάλη απογοήτευση, ώστε κανένα πλέον δεν πιστεύει ότι αυτή η ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τη Ρωσία, για να περάσει στην επόμενη φάση.

Εμείς ρωτήσαμε τυχαία, αγόρια και κορίτσια, που συναντήσαμε στην οδό Αβάντων και δεν βρέθηκε κανείς να μας πει ότι πιστεύει σε νίκη-πρόκριση επί των Ρώσων, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί, που τα ...έχωσαν σε συγκεκριμένους παίκτες για το χάλι της ομάδας στον αγώνα με τους Τσέχους.

Ο Αντώνης Πάττας, γιος του γνωστού ταξιτζή Γιώργου Πάττα, πλήρως απογοητευμένος δήλωσε: " Θα πιάσει πάτο η Εθνική, δεν πρόκειται να κερδίσει τη Ρωσία. Οι Κατσουράνης και Χαλκιάς χαλάνε όλη την ομάδα, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες δεν δείχνουν να έχουν όρεξη για διάκριση, παίζουν χωρίς ψυχή."  


Η Μυρτώ Έλληνα και η Θεοδώρα Σπύρου έβαλαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο γενικό κάδρο της μιζέριας της ελληνικής κοινωνίας λέγοντας: " Μάλλον θα ξαναχάσουμε και θα αποκλειστούμε. Για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας φταίνε και όλα αυτά τα προβλήματα, που έχουμε σαν χώρα, καθώς έχουν επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών."


"Χλωμό το βλέπω να κερδίσουμε τη Ρωσία" σχολίασε και η Κωνσταντίνα Πρεβεζάνου και πρόσθεσε: " Οι άλλες ομάδες είναι σε καλύτερη φόρμα από τη δική μας, δε νομίζω να περάσουμε στην επόμενη φάση."


Οι παίκτες μας είναι πολύ χαλαροί διαπιστώνουν η Ντιλένα Ηλιοπούλου και η Κατερίνα Γρηγορίου, οι οποίες επιπλέον πιστεύουν ότι: " Εκτός από τη χαλαρότητα έχουν και πεσμένο ηθικό οι Έλληνες παίκτες, οπότε δύσκολα θα αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα με τους Ρώσους."


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 (Β' ΦΑΣΗ): Τα φαβορί προχώρησαν εκτός της Ισπανίας!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 (Β' ΦΑΣΗ): Τα φαβορί προχώρησαν εκτός της Ισπανίας!
Αθλητικά
[06/12/2022 - 22:50]

Τα καινούργια ζευγάρια. Πότε γίνονται τα επόμενα ματς.  Οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό ...περισσότερα

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας
Αθλητικά
[06/12/2022 - 16:15]

Δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί και σε ποιο γήπεδο.   ...περισσότερα