Αθλητικά

Εγκρίθηκε ο απολογισμός του Συνδέσμου Διαιτητών

Εγκρίθηκε ο απολογισμός του Συνδέσμου Διαιτητών
15 Ιουνίου 2012, 10:30
Στην ετήσια συνέλευση με 65 παρόντα μέλη

Στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου, διεξήχθη η ετήσια Γενική Συνέλευση των Διαιτητών της Εύβοιας μέσα σε πολύ καλό κλίμα, από όλους τους συμμετέχοντες. Χρέη Πρόεδρου και Γραμματέα ανέλαβαν οι Λευτέρης Φανός και Σταύρος Ρουμπής, θέσεις που κατέχουν και στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ δεν υπήρξε  άλλη υποψηφιότητα.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική με 65 παρόντες (49 εξ αυτών είχαν δικαίωμα ψήφου) και 6 δόκιμα μέλη, που, λόγω χρονικού περιορισμού, δεν έχουν γίνει τακτικά.

Ο Πρόεδρος Λευτέρης Φανός (φωτό αριστερά) έκανε τον Διοικητικό Απολογισμό, αναφερόμενος στα πεπραγμένα της διοίκησης από τον Οκτώβριο του 2011 έως και σήμερα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, στην κοινωνική δραστηριότητα του Συνδέσμου, στην άριστη συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Εύβοιας, καθώς και σε διάφορες αποφάσεις του Συμβουλίου.

Κατόπιν ο Ταμίας Θανάσης Παπακυριάκος (φωτό δεξιά) έκανε τον Οικονομικό Απολογισμό, εξηγώντας αναλυτικά το κάθε έσοδο και την κάθε δαπάνη κι απαντώντας σε όποια ερώτημα τέθηκε. Στην συνέχεια παρουσίασε και τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, δίνοντας αντίστοιχα τις απαραίτητες διευκρινίσεις.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αυστηρή οικονομία και στην διαχείριση που γίνεται, ειδικά σε σύγκριση με προηγούμενες διοικήσεις.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την υπερψήφιση του Διοικητικού κι Οικονομικού Απολογισμού, καθώς και του Προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά, από όλους τους παρόντες.


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 (Β' ΦΑΣΗ): Τα φαβορί προχώρησαν εκτός της Ισπανίας!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 (Β' ΦΑΣΗ): Τα φαβορί προχώρησαν εκτός της Ισπανίας!
Αθλητικά
[06/12/2022 - 22:50]

Τα καινούργια ζευγάρια. Πότε γίνονται τα επόμενα ματς.  Οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό ...περισσότερα

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας
Αθλητικά
[06/12/2022 - 16:15]

Δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί και σε ποιο γήπεδο.   ...περισσότερα