Θα γίνει χαμός στο Backstreet!

15 Ιουνίου 2012, 21:13
A+ A-
Η Εθνικάρα έχει δύσκολο δρόμο, αλλά όλοι εμείς έχουμε...πεζόδρομο!

Τον πιο κρίσιμο αγώνα δίνει αύριο η Εθνική Ελλάδας με αντίπαλο τη Ρωσία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στους νοκ-άουτ αγώνες, πρέπει να πάρουμε μόνο τη νίκη και ο δρόμος είναι δύσκολος για τους διεθνείς απέναντι στο φαβορί του ομίλου.

Το Backstreet περιμένει όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τον αγώνα της Εθνικής

Και μπορεί να είναι δύσκολος ο δρόμος για την Εθνική, αλλά ο ...πεζόδρομος της Αθηνάς είναι πιο προσιτός από ποτέ για τους ποδοσφαιρόφιλους. Το cafe-bar Backstreet έχει βγάλει έναν τεράστιο προτζέκτορα έξω και τα τραπεζάκια του αναμένεται να γεμίσουν από Έλληνες φιλάθλους.

Εκεί, όλοι μαζί θα βιώσουμε την αγωνία του αγώνα με φωνές (έως ένα μέτρο πάντα), λαχταρίσματα και -ας ελπίσουμε- πανηγύρια στο τέλος, γιατί η παρέα είναι απαραίτητη τέτοιες στιγμές.

Και θα βρεθούμε στο Backstreet, πρώτον γιατί έχει τη ...δροσιά του και δεύτερον γιατί εκτός από καφεδάκι και τα συναφή μπορούμε να τσιμπήσουμε κιόλας κάποιο λαχταριστό πιάτο. Επίσης, μπορούμε να την αράξουμε και μέσα, αφού οι οθόνες είναι πολλές, όπως επιβάλλεται σε ένα cafe που αποθεώνει το Euro!

Θα πάμε νωρίς για να βρούμε τραπέζι ή θα χτυπήσουμε ένα τηλέφωνο για να μας κρατήσουν στο 22210-78457. Αλλωστε, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ξέρω πως ...πεθαίνεις για τις αναλύσεις που θα γίνουν με το σφύριγμα της λήξης. Και αυτό είναι ένα μοναδικό προνόμιο των θαμώνων του Backstreet!  

Επιστροφή