Μέρκελ, οι Ελληνες ξανάρχονται...

Μέρκελ, οι Ελληνες ξανάρχονται...
17 Ιουνίου 2012, 01:22
A+ A-
Επική νίκη της Ελλάδας επί της Ρωσσίας
H Eθνική Ελλάδας διεψευσε και τα προγνωστικά και τους ...Ελληνες. Κέρδισε 1-0 τη Ρωσσία -για πολλούς φαβορί και για την  κατακτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου- και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO 2012.

Mε ένα γκολ του Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ελλάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Πολωνία και όλοι πλέον μιλούν για νέο ...θαύμα της Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι και το 2004 ένα γκολ του Βρύζα στον τελευταίο αγώνα, πάλι με τη Ρωσσία, παρά την ήττα (1-2) έστειλε την Εθνική στην 8άδα για να ακολουθήσει μετά η τρελή πορεία προς την κούπα.

Τώρα η Ελλάδα θα παίξει την Παρασκευή 22 Ιουνίου (ωρα 21.45)  πιθανότατα με τη Γερμανία (εκτός αν έχουμε θαύμα από τη Δανία).

"Με εμπνέει η ιστορία της Ελλάδας. Ολες οι αρχες ξεκίνησαν από την Ελλάδα και όλοι διδάχθηκαν από τους Ελληνες που είναι υπερήφανος λαός και αξιζει το σεβασμό όλων. Αρα, είναι πολύ δυσκολο οποιοσδηποτε να ΜΑΣ κάνει μαθήματα" είπε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη λήξη του αγώνα, σε ερωτηση δημοσιογράφου που αφορούσε στα υποτιμητικά σχόλια της Ανγκελα Μέρκελ προς τη χώρα μας.

Μέρκελ τ' ακούς... Οι Ελληνες ξανάρχονται (Οι Ρώσσοι ήδη έκαναν όι-όι-όι, βλέπε εδώ)

Επιστροφή