Αθλητικά

Πρωτάθλημα ποδηλασίας ενόπλων δυνάμεων στο Μαντούδι

Πρωτάθλημα ποδηλασίας ενόπλων δυνάμεων στο Μαντούδι
4 Ιουλίου 2012, 13:29
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές συμμετοχές.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1η Ιουλίου το πρωτάθλημα ποδηλασίας των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας στο Μαντούδι.

Τη διοργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ¶ννας και τον παρακολούθησε πλήθος κόσμου από το Μαντούδι και τις γύρω περιοχές. Πρωταθλητής στο ατομικό ανεδείχθη ο Γιάννης Ταμουρίδης της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ στο ομαδικό πρώτευσε ο στρατός ξηράς.

Δεύτερος στο ατομικό κατετάγη ο Παύλος Χαλκιόπουλος της Ελληνικής Αστυνομίας και τρίτος ο Αλέξανδρος Μελισόβας του Πολεμικού Ναυτικού. Στο ομαδικό, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία και την τρίτη η Πολεμική Αεροπορία.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Μαντουδίου Ανέστης Ψαρρός , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τζαχρήστος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Καντζούρας (είχε την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα και απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια όλων), Γιάννης Στεργίου και Νίκος Μουστάκας, καθώς και  Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων, παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ Συνταγματάρχης Λάμπρος Δαβιώτης (Υποδιευθυντής της Σχολής Πεζικού), ο αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Μανώλης Γρηγοράκης, ο εκπρόσωπος του ΓΕΝ αντιπλοίαρχος Αριστείδης Παπαποστόλου και πολλοί άλλοι. Το γενικό συντονισμό της διοργάνωσης είχε ο Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μαργιωλάκης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:22]

Θα αρχίσει την επόμενη βδομάδα ...περισσότερα

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:09]

Αυτή τη φορά οι Λύκοι δάγκωσαν στο 90' ...περισσότερα