ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αυτοί έδωσαν το "παρών"

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αυτοί έδωσαν το παρών
24 Αυγούστου 2012, 09:31
A+ A-
9 παλιοί, 5 νέοι και αρκετοί υπό μεταγραφή στην πρώτη προπόνηση - Αποκτήθηκαν Τσομπάνης και Τσατσαρώνης
Εγινε χθες η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟΧ, με 9 παίχτες από την ομάδα της τελευταίας σεζόν (Καλλιμάνης, Μόνος, Μπακρής, Γκιόκας-φωτό δεξιά-, Τούρλας, Γκιτσάλης, Νικολάου, Μανιάτης, Θωμάς), τους 5 μεταγραφέντες που έχουν ανακοινωθεί επίσημα (Τσαλμάς, Μακαντάσης, Κακκαβας, Καραμπάς, Ζαφειρόπουλος) και αρκετούς παίχτες με τους οποίους η διοικηση βρίσκεται σε επαφή για να ενταχθούν στη δύναμή της.


Ανάμεσά τους ήταν οι: Βασίλης Τσομπάνης, Θανάσης Τσατσαρώνης (και οι δυο πρώην παίχτες των Λουκισίων, η απόκτηση των οποίων ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα), ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Σαλεμής (έπαιζε στην ΑΕΧ και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στον ΑΟΧ), ο Βασίλης Μιχελής (έπαιζε κι αυτός στην ΑΕΧ) και ο αδελφός του Κώστας (ήταν στην Α. Παρασκευή) κ.ά.

Απών ήταν ο Μιχάλης Καφαντάρης, αν και έχει ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας  του με τον ΑΟΧ από τη διοίκηση (βλέπε σχετικά εδώ).

Ο Νίκος Σαρρής με αρκετά μεγάλη θητεία τα τελευταία χρόνια ως γυμναστής σε αρκετές ομάδες (τελευταία στην ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών) θα είναι συνεργάτης του Γιάννη Καραμπά, του νέου προπονητή του ΑΟΧ.

Δείτε φωτό από την πρώτη του ΑΟΧ στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας.















Επιστροφή