Κέρδισαν οι ισχυροί στο κύπελλο

Κέρδισαν οι ισχυροί στο κύπελλο
26 Σεπτεμβρίου 2012, 20:02
A+ A-
Δείτε τους σκόρερ των σημερινών αγώνων

Ολοκληρώθηκε σήμερα  η Γ' φάση του κυπέλλου Εύβοιας με τρεις αγώνες ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών κατηγοριών και οι πιο ισχυροί , ο ομάδες ανώτερων κατηγοριών δηλαδή, υπερίσχυσαν των αντιπάλων του και προκρίθηκαν στους 8 της φετινής διοργάνωσης.


• Πιο εύκολα από τους τρεις προκρίθηκε ο Παντριαδικός, ο οποίος στο ουδέτερο γήπεδο της ΕΠΣΕ σάρωσε  με 6-0 την τιμωρημένη Δόξα Προκοπίου, σημειώνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημιχρονο, ενώ είχε και δυο δοκάρια.

Χατ-τρικ πέτυχε ο Ορφέας Ζήσης (φωτό) και από ένα γκολ σημείωσαν ο Γίγας και οι νεαροί Σκριβάνος, Καραντάκης που μπήκαν στον αγώνα σαν αλλαγές.
(Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ απ' αυτό τον αγώνα ΕΔΩ).



• Στο Δύστο ο κυπελλούχος ΑΟΧ απέναντι στην πολύ καλή τοπική ομάδα επικράτησε με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ που πέτυχαν ο Καφαντάρης και ο Τσομπάνης. Μείωσε με ένα θαυμάσιο γκολ ο Νίκος Μαστροκώστας και το τελικό 1-3 έκανε ο Τσαλμάς. Ο Δύστος είχε την ατυχία να αγωνίζεται από το 17'  χωρίς τον Παναγιώτη Ηλία που τραυματίστηκε, ενώ από το 67' έπαιζε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Δημολιάνη.


• Στο Νεοχώρι, ο τοπικός Νηλέας πάλεψε απέναντι στην ομάδα των Λουκισίων, αλλά οι φιλοξενούμενοι πιο αποτελεσματικοί κατάφεραν και πήραν την πρόκριση κερδίζοντας με 2-0, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Καρύδη και Καλοχωρίδη.

Επιστροφή