Αλαλούμ στην Δημοτική Κίνηση "Πολιτεία Ευρίπου"

Αλαλούμ στην Δημοτική Κίνηση Πολιτεία Ευρίπου
6 Οκτωβρίου 2012, 08:08
A+ A-
Κάποια μέλη της ανακοίνωσαν την αναστολή λειτουργίας της Κίνησης και κάποια άλλα συνεχίζουν κανονικά!
Αλαλούμ επικρατεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την Δημοτική Κίνηση "Πολιτεία Ευρίπου", η οποία μάλιστα έχει εκλέξει και δημοτικό σύμβουλο στη Χαλκίδα, τον Γιώργο Φραντζή, στις τελευταίες εκλογές.

Ξαφνικά, πριν τρεις ημέρες, έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία μία ανυπόγραφη ανακοίνωση, με την γραφική απεικόνιση τω συμβόλων της "Πολιτείας Ευρίπου". Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι έγινε Γενική Συνέλευση των μελών της Κίνησης και αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας της.

Μάλιστα αναγραφόταν ο, τίτλος "Τίτλοι τέλους" και υπήρχε έμμεση επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Φραντζή, αφού οι συγγραφείς τόνιζαν στην ανακοίνωση ότι δεν εκπροσωπεί την "Πολιτεία Ευρίπου" στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δύο μέρες μετά νέα επίσης ανυπόγραφη ανακοίνωση, με το λογότυπο της "Πολιτείας Ευρίπου" στο επιστολόχαρτο καταφθάνει στα δημοσιογραφικά γραφεία. Στην ανακοίνωση αυτή καταγγέλλεται ως "ανήθικη και αντιδημοκρατική" η πράξη των μελών, που ανακοίνωσαν την αναστολή λειτουργίας της Κίνησης. 

Μάλιστα προσδιορίζονται τα μέλη αυτά ως στελέχη της ΔΗΜΑΡ στη Χαλκίδα και αναφέρεται ότι: " ... μοναδικός  στόχος  του   κόμματος τους   είναι  η  αλλαγή  του  Δημοτικού  Συμβούλου ώστε τη θέση του Γιώργου Φραντζή να καταλάβει ο Κώστας Χαινάς."

Με τη νεότερη ανακοίνωση τα άγνωστα ( αφού δεν υπογράφουν) στελέχη της "Πολιτείας Ευρίπου" τονίζουν ότι θα συνεχιστεί η λειτουργία της και σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα νέο στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη του Δήμου Χαλκιδέων.

Με μία λέξη ΑΛΑΛΟΥΜ!! 

Επιστροφή