AO Χαλκίς και ΑΟ Λουκισίων στα ημιτελικά

10 Οκτωβρίου 2012, 19:00
A+ A-
Δείτε πώς κέρδισαν ΑΠΚΟ Δροσιάς και Αμάρυνθο αντίστοιχα και πότε θα αγωνιστούν για τον τελικό.
Στους σημερινούς προημιτελικούς του κυπέλλου Εύβοιας οι δυο ομάδες της Δ' Εθνικής, ο ΑΟ Χαλκίς και ο ΑΟ Λουκισίων κέρδισαν τους αντιπάλους τους και θα βρεθούν αντιμέτωποι σε διπλούς αγώνες στα ημιτελικά για μια θέση στον τελικό (ΑΟΧ-ΛΟΥΚΊΣΙΑ στις 19 Δεκεμβρίου και ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΟΧ στις 2 Γενάρη του 2013).

Ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε στην παράταση με 2-1 τον ΑΠΚΟ Δροσιάς και η ομάδα των Λουκισίων με 6-2 στην Αμάρυνθο την τοπική ομάδα.



• O AO Λουκισίων προηγήθηκε στο ημίωρο του Α' ημιχρόνου με 0-3 και έδειξε ότι θα κάνει περίπατο. στην Αμάρυνθο. Τα τρία γκολ πέτυχαν οι Νταφόπουλος (φωτό), Ντούμας και Καλοχωρίδης. Στο 33' όμως, ο Αλάμπεης του γηπεδούχου Αμαρυνθιακού πέτυχε ένα θαυμάσιο σε εκτέλεση γκολ που ...έδωσε ώθηση στους συμπαίχτες του και 6 λεπτά αργότερα το σκορ έγινε 2-3 από γκολ που πέτυχε ο Λυμπέρης.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν αφησαν περιθώρια αμφισβήτησης για την υπεροχή τους και πέτυχαν άλλα τρία γκολ παίρνοντας το εισιτήριο για τους 4 του κυπέλλου με άλλα δυο γκολ του Καλοχωρίδη (δεξιά στη φωτό πάνω) και ένα του Παπαδόπουλου


• Ο ΑΟΧ κέρδισε στην παράταση τον πολύ καλό ΑΠΚΟ Δροσιάς . Προηγήθηκε η ομάδα της Χαλκίδας στο 27' με γκολ που πέτυχε ο Ζαφειρόπουλος και ισοφάρισε ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο ο  Λίφο με υπέροχη κεφαλιά όπου ο Μόνος δεν μπόρεσε να αντιδράσει (φωτό πάνω δεξιά).


Oι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, στο 33' του Β' ημιχρόνου, όταν ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Μόνος απέκρουσε θαυμάσια το βολέ που εξαπέλυσε από αριστερά ο Νίκος Μεταξάς.

Το 90λεπτο έληξε 1-1 και ο ΑΟΧ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά με γκολ που πέτυχε ο Μανιάτης δυο λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου της παράτασης. Από τον ΑΟΧ αποβλήθηκε ο Τσαλμάς, ενώ ο ΑΠΚΟ, να σημειώσουμε ότι είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού (Παναγιωτάκος και Δουρμούσογλου)

• Περισσότερο φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον αγώνα αυτό ΕΔΩ)

Επιστροφή