Ο Γ.Σ. Κύμης καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή

Ο Γ.Σ. Κύμης καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή
11 Οκτωβρίου 2012, 08:00
A+ A-
Επίθεση κατά της κας Αρετής Μπάτσα-Θωμά
Τρείς  ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΚΑΣΕ, το τοπικό μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του ΓΣ Κύμης  και τον Αθλητικό Όμιλο Κύμης, παίρνει φωτιά... με τον πρώτο σύλλογο να καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή και κυρίως την υπεύθυνη του «Κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης (Nίκος Μαρίνος)»,  κα Αρετή Θωμά-Μπάτσα.

Υποστηρίζει στην καταγγελία του ο ΓΣ Κύμης ότι

« Σε απάντηση σχετικού αιτήματός μας, αρνήθηκε (η κα Μπάτσα-Θωμά) να μας παραχωρήσει το Κλειστό Γυμναστήριο για προπόνηση, την παραμονή του αγώνα της πρεμιέρας, παρότι είμαστε η γηπεδούχος ομάδα. Αποφάσισε όμως το αντίθετο στο ανάλογο αίτημα του – έστω και τυπικά – φιλοξενούμενου ΑΟΚ. Ακόμα πιο προκλητικά, ενέκρινε τη  διεξαγωγή την ίδια μέρα έκτακτου φιλικού αγώνα της ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ, που αγωνίζεται στην κατώτερη κατηγορία, μη αφήνοντας έτσι ελεύθερες ώρες προπόνησης για τη δικιά μας ομάδα.»

Στη συνέχεια  αναφέρεται ακόμη από τη Διοίκηση του ΓΣ Κύμης: «...Φαίνεται η ύπαρξη της ομάδας μας στην ¶ κατηγορία, σε συνδυασμό με την ενίσχυσή της μεταγραφικά το καλοκαίρι έχει προκαλέσει ανησυχία σε κάποιους, και προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να θέσουν εμπόδια στην πορεία μας.»



Επιστροφή