Και μπάσκετ το Σαββατοκύριακο ...παντού

Και μπάσκετ το Σαββατοκύριακο ...παντού
12 Οκτωβρίου 2012, 17:26
A+ A-
Ντέρμπι στην Κύμη μεταξύ Κυμαίων για την Α' ΕΣΚΑΣΕ.
Στη μάχη των πρωταθλημάτων μπαίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και οι ομάδες μπάσκετ σε όλες τις κατηγορίες.

• Μετά από αρκετά χρόνια η Χαλκίδα εκπροσωπείται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα «ΧΑΛΚΙΔΑ BASKET» που προέρχεται από την ένωση των ομάδων του Γυμναστικού και της ΑΓΕΧ.  Ο πρώτος αγώνας της «Χαλκίδας» θα δοθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου (ώρα 5) στο Ιλιο με την τοπική Ενωση που ήταν αντίπαλός της στην προηγούμενη περίοδο στη Γ’ Εθνική.

• Επιστροφή και για την ομάδα της Έξω Παναγίτσας στην Γ΄ Εθνική μετά από το σύντομο περσινό διάλειμμα στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, που ξεκινάει φέτος τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα από την έδρα του Μίλωνα με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

• Αύριο Σάββατο αρχίζει και το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, όπου οι δυο εκπρόσωποι της Εύβοιας είναι από την ίδια πόλη και μάλιστα στην πρεμιέρα παίζουν μεταξύ τους στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής. Ο νεοφώτιστος Γ.Σ. Κύμης (φωτό) και ο δευτεραθλητής της προηγούμενης σεζόν ΑΟ Κύμης θα κοντραριστούν μεταξύ τους στο κλειστό της Κύμης «Ν. Μαρίνος» στις 6 το απόγευμα.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββάτου για την Α' ΕΣΚΑΣΕ (όλοι γίνονται το Σάββατο και αρχίζουν στις 6), είναι:

Ηρακλής Θήβας-Ερμής Σχηματαρίου

Γ.Σ. Ιτέας-Ιωνικός Λαμίας

Εσπερος Λαμίας-Κυνός Λιβανατών

Αναγέννηση Μαλεσίνας-Αρης Θήβας.


ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η Β’ ΕΣΚΑΣΕ

Το Σαββατοκύριακο αυτό αρχίζει και η μάχη της Β’ κατηγορίας με τη συμμετοχή 6 ομάδων από την Εύβοια.

Για τον Α’ όμιλο γίνονται οι αγώνες Φιλαθλητικός- Φάρος (το Σάββατο, ώρα 7, στο κλειστό Χαλκιά) και Απόλλων Λιβαδειάς-Αυλίδα (στις 4, την Κυριακή), Καρυστία-ΠΑΕΧ (την Κυριακή στις 6). Ρεπό έχει ο Κάδμος.

Στο Β’ όμιλο συμμετέχει από την Εύβοια μόνο ο Σύλλας που αγωνίζεται στην Αιδηψό με το Μάκαρο την Κυριακή στις 4.

Δείτε στην Ευβοϊκή Γνωμη που κυκλοφορεί πλήρη ρεπορταζ για τις ομάδες Χαλκίδα Basket, Εξω Παναγίτσα, ΑΟ Κύμης και ΓΣ Κύμης

Επιστροφή