Εξω από το κύπελλο ο Ηρακλής Ψαχνών με τεσσάρα!

Εξω από το κύπελλο ο Ηρακλής Ψαχνών με τεσσάρα!
24 Οκτωβρίου 2012, 16:45
A+ A-
Εχασε από την Αναγεννηση Καρδίτσας
Για άλλη μια χρονιά ο Ηρακλής Ψαχνών αποχαιρέτησε νωρίς το κύπελλο Ελλάδας, χάνοντας στην Α' φάση της διοργάνωσης από την Αναγέννηση Καρδίτσας με το βαρύ 4-1.

Μέτρια ήταν η απόδοση του Ηρακλή και θαυμάσια αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι που εκμεταλλεύτηκαν στο τελευταίο 15λεπτο και την αριθμητική τους υπεροχή, κάνοντας -με 2 γκολ σ' αυτό το διάστημα- περισσότερο θριαμβευτική την πρόκρισή τους.

Στο 24' άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση με εκτέλεση φάουλ ο Χατζηρίζος και το 2-0 έκανε ο Μπουντούρης στο 53'. Αντέδρασε μετά το 2-0 η ομάδα των Ψαχνών και ξαναμπήκε στο ματς με γκολ (64') από πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεσιτς (φωτό), ο οποίος είχε μπει στο ημίχρονο σαν αλλαγή, μαζί με τον Ιακωβάκη.

Ομως, η αποβολή του Κονέ στο 68' με δεύτερη κίτρινη, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κι άλλα ρήγματα στην αμυνα του Ηρακλή από τους καλούς επιθετικούς της Καρδίτσας και να σημειωθούν ακόμη δυο γκολ από τον Χατζηρίζο στο '73 και τον Υφαντή στο 88'.

Ο κ. Βούζας παρέταξε την ομάδα των Ψαχνών ως εξής: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Τάουερ, Ρεπετσάς, Κονέ, Βαγγελής, Ντελέκος, Λιόσης, Τζάκης, Ποκόνγκ, Χαϊκάλης. Αγωνιστηκαν ακόμη οι: Ιακωβάκης, Γέσιτς. Λούσιο

Επιστροφή