Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Μία ...απ' όλα κι αυτή την Κυριακή

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Μία ...απ' όλα κι αυτή την Κυριακή
28 Οκτωβρίου 2012, 19:40
A+ A-
Δεύτερη νίκη του ΑΟΧ - Τσίμπησε βαθμό στο Αργος ο ΑΟ Λουκισίων-Εχασε ο Ευβοίκός από τον Πανελευσινιακό
Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η Εύβοια είχε γεύση ...απ' όλα στα αποτελέσματα στους αγώνες των ομάδων της, αφού εφεραν μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 1-0

Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε στο πρωταθλημα η ομάδα της Χαλκίδας κερδίζοντας 1-0 το σφριγηλό συγκρότημα του Ναυπλίου που έπαιξε αμυντικά. Η νικήτρια ήταν πολύ καλή, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο και έφθασε κοντα στο γκολ αρκετές φορές αλλά αναδείχθηκε σε φύλακα - αγγελο της εστίας του ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κατσαούνης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο πέτυχε με κεφαλιά ο Μανιάτης μετά από κόρνερ του Θωμά. Ο τελευταίος έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 84' σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο και στις καθυστερήσεις παραλίγο να γίνει το 1-1 στη μοναδική  φάση που απειλήθηκε ο ΑΟΧ.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γιάννης Καραμπάς): Μόνος, Μπλατσέρης, Τούρλας, Καραμπάς, Καφαντάρης, Ευσταθίου, Μανιάτης, Ζαφειρόπουλος (63' Τσαλμάς), Θωμάς (87’ Τσατσαρώνης), Γκιόκας, Τσομπάνης (73' Γκιτζάλης),

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Σαρακινιώτης, Τσακνάκης, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, Λαμπρούσης (36' λ.τρ. Μανιάτης), Φλεβάρης (48' Μπελέσης), Μιχαλόπουλος, Γκολέμης Η,. (63’ Γκόλιας), Καραγκούνης.


ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0-2

Ο Ευβοϊκός έχασε από τον καλύτερό του Πανελευσινιακό (φωτό πάνω) με 2-0 στον πρώτο του αγώνα εντός έδρας για τη Δ' Εθνική. 


Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του αγώνα, όταν έγινε αλλαγή ο αρχηγός του Πανελευσινιακού Ζαχαρόπουλος και στην πρώτη φάση αμέσως μετά, ο αντικαταστάτης του Μίχας με κεφαλιά ...έπιασε στον υπνο την άμυνα του Ευβοϊκού και άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό.


Στο 11' ο Ευβοϊκός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν στην κεφαλιά του Μπασούκου από αριστερά, ο Βασιλείου απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.


Στη συνέχεια οι της Ελευσίνας είχαν την υπεροχή και απείλησαν πιο πολλές φορές την εστία των γηπεδούχων. Στο Β' ημιχρονο ο Ευβοϊκός προσπάθησε να βγει στην επίθεση αλλά στις αντεπιθέσεις τους ήταν ...φωτία οι φιλοξενούμενοι και ευτυχώς για τον Ευβοϊκό ήταν πολύ καλός ο Γιουργούσης,ο οποίος παρα πολλές  φορές έσωσε την εστία του από βέβαια παραβίαση.


Η καλύτερη φάση για τον Ευβοϊκό έγινε δυο λεπτά πριν τη λήξη του 90λεπτου, όταν ο Αργύρης έπαισε πολύ ωραια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών του Βασιλείου.


Στις καθυστερήσεις ο Πανελευσινιακός πανηγύρισε και το δεύτερο γκολ με σκορερ τον Παπανικολάου.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ (Ιω. Μπασούκος): Γιουργούσης, Τσούτης, Καρέλης (53' Αργυρης), Αυλωνίτης, Παπιλας, Μητρου, Μπασουκος, Ρωμανος, Ευ. Χαλιωτης (70' Ταβλαρίδης), Β. Κολλιοπουλος, Ζαχαριάς (46' Νονας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Βασιλειου, Βελης, Τζαφερακος, Τερλελης, Ευαγγελου, Σιδηροπουλος, Μιχελης, Τυρπος, Ζαχαροπουλος (5' Μιχας), Μαλισιοβας (77' Δουκας) Παπανικολαου (92' Mακριδης).


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 1-1

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, η ομάδα των Λουκισίων τσίμπησε το βαθμό της ισοπαλία στο Αργος από τον Παναργειακό.

Στο πρωτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη η γηπεδούχος ομάδα και απείλησε την εστία του Γενιτσαρίδη, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.

15 λεπτά, όμως, μετά την έναρξη του β' 45λεπτου ο Μπούρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Παναργειακό. Η ομάδα των Λουκισίων ανέβασε αισθητά την απόδοσή της στη συνέχεια με τον Γιώργο Λάμπρου να ρίχνειι στη μάχη δυο επιθετικούς τον Κωνσταντάγκα αρχικά και μετά τον Παπαδόπουλο. Στο 71' χάθηκε μια πολύ ξκαλή ευκαιρία, όταν από θαυμάσια ενέργεια του Κοσμά η μπάλα έφθασε στον Κωνσταντάγκα κι αυτός από καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο νεαρός παίχτης των Λουκισίων, όμως, ήταν αυτός που έδωσε το βαθμό στην ομάδα του με ένα υπέροχο σουτ εξω από τη μεγάλη περιοχή του Κομπόση, που έστειλε τν μπάλα στο παρθυράκι της εστίας του Παναργειακού

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κομπόσης, Καστρίτης, Μπούρας, Μπόμπος, Φίλης, Παπαϊωάννου, Ζίου, Δρούλιας (60' Κουτσοδήμος (85' Ζαχαράκης), Τριμπόνιας, Αγγελόπουλος, Κάπλατζης

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γιω. Λάμπρου): Γενιτσαρίδης, Ντοβίνος, Πούτας (40' λ.τρ. Κοροβέσης), Ζαχαριάς (72' Παπαδόπουλος), Καρύδης, Προβής, Καλοχωρίδης, Κοσμάς, Ντούμας, Γκίκας (53' Κωνσταντάκας), Νταφόπουλος



Επιστροφή