ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Νέο τρίποντο και στην 8η θέση

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Νέο τρίποντο και στην 8η θέση
11 Νοεμβρίου 2012, 19:00
A+ A-
Κέρδισε 1-0 την Καλλονή, μένοντας αήττητος για 5ο αγώνα σερί
Ανεβαίνει σταθερά ο Ηρακλής Ψαχνών που παραμένει αήττητος για 5ο συνεχόμενο αγώνα μετά τη σημερινή του νίκη με 1-0 επί της Καλλονής.

Η ομάδα της Λέσβου δεν είχε δεχθεί γκολ μέχρι σήμερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της και το ...έφαγε από μια θαυμάσια σέντρα του Ζουλιώτη και τακουνάκι του Χαϊκάλη στο 24. Ενα γκολ που έμελε να' ναι και το μοναδικό του αγώνα που έγινε στα Ψαχνά, δίνοντας ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στον Ηρακλή που ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας στη Β' Εθνική και μάλιστα έχοντας κάνει το ρεπό του.

Η ομάδα της Εύβοιας ξεκίνησε με ατυχία αφού στο 3ο λεπτό χτύπησε και αποχώρησε ο αρχηγός του Μάριος Σέγκος, δίνοντας τη θέση του στο μετέπειτα σκόρερ της νίκης τον Χαϊκάλη (δεξιά στη φωτό), ο οποίος είχε πετύχει το γκολ και στο Καυταντζόγλειο την περ. Κυριακή.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το 10' και μέχρι το τέλος του Α' 45λεπτου, χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ, εκτός από το γκολ που σημείωσε ο Χαϊκάλης μετά από σέντρα του Ποκόνγκ.

Στο Β' ημίχρονο ανέβηκε η Καλλονή αλλά η αμυντική οργάνωση του Ηρακλή ήταν άριστη. Η εστία της ομάδας των Ψαχνών απειλήθηκε από ...παίχτη του Ηρακλή και πιο συγκεκριμένα από τον Τάουερ (67') όταν σε λάθος συννενόηση, γύρισε με κεφαλιά την μπάλα προς το τέρμα του, αλλά αποσοβήθηκε το γκολ με υπερένταση από τον Σικαλιά, ο οποίος ...δήλωσε παρών και σε μια άλλη φάση στο 57' σε επικίνδυνο σουτ του Μανούσου.

Ο Ηρακλής απείλησε να κάνει το 2-0, μια φορά με τον Ποκόνγκ στο 56', τον Τάουερ στο 85' και με τον Χαϊκάλη στις καθυστερήσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Μπακομήτρος, Κονέ, Λιόσης, Βαγγελής, Ρεπετσάς, Ποκόνγκ, Σέγκος (3' λ. τ. Χαϊκάλης), Γέσιτς (87' Λούσιο).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Τίμος Καβακάς): Πάιερ, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης (54' Χλεμπ), Αλβες, Μανούσος, Λεοζίνιο (73' Γκονζάλες), Μανουσάκης (29' Γκόβας), Καζάκης.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μεσσήνης (Αχαΐας).




Επιστροφή