ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Η ανοδική πορεία συνεχίζεται

21 Νοεμβρίου 2012, 19:00
A+ A-
Σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας η ομάδα της Εύβοιας


H ανοδική πορεία του Ηρακλή Ψαχνών συνεχίστηκε και κερδίζοντας σήμερα με 2-1 το Βύζα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τςη Football League, μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες.


Στο βαρύ από τη συνεχή βροχή γήπεδο των Ψαχνων απέδωσε θαυμάσια απέναντι σε μια καλή ομάδα που απείλησε αρκετές φορές την εστία των γηπεδούχων


Μάλιστα, ο Βύζας βρέθηκε πρώτος κοντά στο γκολ όταν ο Βλάχος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σικαλιά, αλλά στο σουτ που επιχείρησε, ο Σικαλιάς ...δήλωσε παρών και μπλόκαρε την μπάλα.


Στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε ρυθμό, είχε την πλήρη υπεροχή και δίκαια προηγήθηκε με ένα θαυμάσιο σε εκτέλεση γκολ, όταν από έξοχη πάσα του Γέσιτς από αριστερά ο Χαϊκάλης κέρδισε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παναγόπουλου (κάτω).



Ο σκόρερ όμως του Ηρακλή στάθηκε άτυχος, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό (φωτό κάτω) μετά το γκολ και έγινε αλλαγή.



Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός όπως προαναφέραμε. Πίεζε συνεχώς την αντίπαλη αμυνα, και δικαιούταν ενός τουλάχιστον ακόμη γκολ, το οποίο όμως, ήρθε στο β' ημιχρονο...



Ηταν το 54ο λεπτό που ο Γέσιτς κέρδισε την κεφαλιά από αριστερά,


ο Βαγγελή δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα από καλή θέση και στη συνέχεια


ήρθε ο Ποκόνγκ για να κάνει με σουτ το 2-0


Πέντε λεπτά μετά τους πανηγυρισμούς του σκόρερ και των συμπαιχτών του, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν.


Ο Ντιαλό εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-1, που έμελλε όμως να είναι και το τελικό σκορ.


Στα τελευταία λεπτά ο Βύζας πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά ο Σικαλιάς ήταν πάντα στη σωστή θέση και δεν το επέτρεψε.


Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπακομήτρος κι έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο δύσκολο ματς με το Φωκικό εκτός έδρας.

Ηρακλής Ψαχνών(Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Κονέ, Λιόσης, Ιακωβάκης (70' Μπαλαμπάνης), Ποκόνγκ, Βαγγελή, Γέσιτς (85' Τζάκις), Χαϊκάλης (31' Σέγκος).

Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης, Χαρτσιάς (80' Μανδύλης), Βλάχος, Σπαγκής, Μπιτσάκος, Λαμπρόπουλος, Αρναρέλλης (58' Διαμαντόπουλος), Ντιαλό, Ζάρκος (46' Ρεκλείτης), Βελέτης.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης Ανανίας (Σερρών)

ΒΟΗΘΟΊ: Κουτσόγιαννος Νότης - Νικολάδος Σπυρίδων (Αθηνών)


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Επιστροφή