ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 2-1: Ανατροπή μέσα σε δυο λεπτά

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 2-1: Ανατροπή μέσα σε δυο λεπτά
16 Δεκεμβρίου 2012, 19:20
A+ A-
Δεύτερη νίκη για την ομάδα της Εύβοιας
Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα των Λουκισίων και πέρασε πάνω από την ...υποτιθέμενη ζών του υποβιβασμού αφήνοντας πίσω της τον Πανναυπλιακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (εκτός έδρας) στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Η ομάδα της Εύβοιας κέρδισε με 2-1 στο γήπεδο της τον ουραγό Πορτοχελιακό, ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ (το γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Γιάννης Ζαραφωνίτης) στο πρώτο ημίχρονο, όπου η καλύτερη στιγμά για τα Λουκίσια ήταν μετά το 0-1 με ένα σουτ του Νταφόπουλου που απέκρουσε με εξαιρετική προσπάθεια ο Μπουρνιάς.

Οι γηπεδούχοι υπερίσχυσαν στο β' μέρος και έκαναν την ανατροπή μέσα σε δυο λεπτά με θαυμάσια γκολ. Το πρώτο το πέτυχε ο Νταφόπουλος με κεφαλιά στο 61' και το δεύτερο μετά τη σέντρα ο Γκίκας (δεξιά στη φωτό) με φοβερή κίνηση και σουτ, που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων ο οποίος απέτρεψε κι άλλες δύσκολες καταστάσεις για την ομάδα του.

Η ομάδα των λουκισίων να σημειώσουμε ότι για άλλη μια φορά έπαιξε με 6 μικρούς (κάτω των 21 ετών) στη βασική της ενδεκάδα.

Χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Λάμπρου οι: Δ. Ευσταθίου, Κοροβέσης, Ντοβίνος, Γκίκας, Καρύδης, Προβής, Κουτσαυλής, Αλ. Ευσταθίου, (67' Σπυρόπουλος), Κωνσταντάκας, Νταφόπουλος (82' Αποστόλου), Πούτας

Επιστροφή