Ανατριχιαστικό έγκλημα πάθους με θύμα 34χρονη

Ανατριχιαστικό έγκλημα πάθους με θύμα 34χρονη
27 Δεκεμβρίου 2012, 18:00
A+ A-
Την βασάνισαν, την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή! Άφωνη όλη η Ελλάδα από τη φρικτή δολοφονία.
Η δολοφονία 34χρονης γυναίκας στην Ξάνθη, έξω από το πατρικό της σπίτι (φωτό), στην οδό 40 Εκκλησιές, τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, έχει αφήσει άφωνη όλη την Ελλάδα. 

Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη για να περάσει με τους γονείς της, τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, την ώρα που επέστρεφε στο πατρικό της, από νυχτερινή διασκέδαση.

Με μία φίλη της, που διασκέδαζαν μαζί, χωρίστηκαν δύο στενά πάνω από το σπίτι της. Η ώρα ήταν 5 περίπου τα ξημερώματα, όταν ένας γείτονας άκουσε μια γυναίκα να στριγγλίζει και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει.

Είδε την 34χρονη να καίγεται ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας και να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους. Έτρεξε με έναν κουβά νερό αλλά δεν πρόλαβε να τη σώσει. Όταν πλησίασε διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Ο δράστης ή οι δράστες πρώτα βίασαν και στη συνέχεια έκαψαν ζωντανή την άτυχη γυναίκα, κόρη γνωστού εμπόρου της πόλης. Ακόμη και ο ίδιος ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό της κοπέλας, σοκαρίστηκε απ’ αυτά που είδε. 

Η κοπέλα είχε κακοποιηθεί άγρια σεξουαλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει στα γεννητικά της όργανα δυο τομές, που δεν έγιναν με μαχαίρι αλλά άλλο, άγνωστο, αιχμηρό αντικείμενο. 

Λίγο πριν ξεψυχήσει από τις πολλαπλές βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της, την έλουσαν με βενζίνη που πήραν από μηχανάκι (φωτό πάνω), που ήταν σταθμευμένο στην πιλοτή και την έκαψαν ζωντανή.

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Στο συμπέρασμα αυτό τους οδηγεί το μένος των δραστών και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφουν τις έρευνές τους. Ήδη αναζητούν επαφές και σχέσεις στο φιλικό της περιβάλλον. 

Το συνεργείο της σήμανσης συνέλεξε στοιχεία και γενετικό υλικό από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ έχει ζητηθεί η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, για να ελεγχθούν για sms, mail και τηλέφωνα, μήπως και βρεθεί κάποιο στοιχείο που να οδηγήσει στο να βρεθεί ο δολοφόνος. 




Επιστροφή