Έπεσε ...λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης

Έπεσε ...λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης
15 Ιανουαρίου 2013, 12:28
A+ A-
Στα άκρα η κόντρα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και της εταιρείας "Γαληνός".

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και της γνωστής εταιρείας σούπερ-μάρκετ "Γαληνός ", αφού όχι μόνο απέτυχε η συμφιλιωτική διαδικασία, που προβλέπει ο νόμος, αλλά έπεσε κι άλλο ...λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης.

Συγκεκριμένα κανένας εκπρόσωπος της εταιρείας δεν παρέστη στη συμφιλιωτική διαδικασία, αλλά απεστάλη ένα υπόμνημα, το οποίο η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου χαρακτηρίζει "κατάπτυστο" με ανακοίνωσή της.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:

"Την Παρασκευή 11/1/2012 πραγματοποιήθηκε, έπειτα από αναβολή, η συμφιλιωτική  διαδικασία  του Ν.1876-90 με την ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. «Σ/Μ ΓΑΛΗΝΟΣ», μετά από  αίτησή  μας.

Για άλλη μια φορά  δεν παραβρέθηκε   η Εταιρία, αλλά απέστειλε  με FAX ένα κατάπτυστο υπόμνημα, που μόνο εκείνοι μπορούσαν να εκδώσουν.

 Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, σύσσωμο με όλες τις παρατάξεις  του, θα συνεχίσει  να προασπίζει  τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων  « επίορκων και μη, καθώς και αυτών που βρίσκονται σε ομηρία»  απέναντι σε ασύδοτους  εργοδότες,  που με  αποφάσεις  του τύπου  αποφασίζομε και διατάσσομεν, καταπατούν όλη την  Εργατική Νομοθεσία και δεν κρατούν  κανένα  ίχνος ηθικής  απέναντι στους εργαζόμενους  αλλά και την κοινωνία που τους ανέδειξε σε μεγάλους και τρανούς."

Επιστροφή