Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Στο 94' έπεσαν τα Λουκίσια

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Στο 94' έπεσαν τα Λουκίσια
20 Ιανουαρίου 2013, 21:45
A+ A-
Πρώτη νίκη του Ευβοϊκού - Ο ΑΟΧ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ουραγό Πορτοχελιακό

Παραλίγο να κάνει την έκπληξη η ομάδα των Λουκισίων σήμερα στο Κρανίδι.

Παίζοντας με πάθος απέναντι στην πρωτοπόρο Ερμιονίδα και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία έπεσε με γκολ που δέχτηκε από το Μουρατίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κι έχασε με 1-0.

Οι νεαροί παίχτες των φιλοξενούμενων που έκαναν θαυμάσια εμφάνιση  διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι κρατήθηκε πολύ περισσότερος χρόνςο από αυτό που χρειαζόταν για τις καθυστερήσεις και μάλιστα είχαν ζητήσει να κάνουν και αλλαγή, κάτι που αψήφησε ο διαιτητής

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός) : Πονηρός, Μπούρος, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου , Κιοσσές , (85 Κρίστο ) , Στάικος, Συμελίδης, Μακρίδης, Δήμας, Μιχαλάκης ( 59 Μουρατίδης)

Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ( Γιώργος Λάμπρου) : Δ. Ευσταθίου, Κουτσαυλής, Ντοβίνος , Κοροβέσης, Προβής, Καλοχωρίδης, Σπυρόπουλος, Κωνσταντάκας, Ντούμας ( 91 Κόλλιας) , Αλ. Ευσταθίου, Αποστόλου (78 Κοντάκης).





ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ

Ο Ευβοϊκός παίζοντας στον Αγιο Νικόλαο με τον Πανναυπλιακό σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στη Δ' Εθνική. Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε 2-0 με γκολ που πετυχαν ο Τριανταφύλλου στο 38' με ατομική ενέργεια και σουτ έξω απ' την περιοχή και ο Κώστας Χαλιώτης με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 78'  δοκάρι σε σουτ Τσουρίδη.

EYΒΟΪΚΟΣ: Γιουργούσης,  Κ. Κολλιοπουλος, Τσουτης, Αυλωνίτης, Ρωμανός,  Κουτρας (45 Β. Κολλιοπουλος),  Παπιλας Κ Χαλιωτης, Ευ. Χαλιωτης, Ανεστης (48 Μητρου), Τριανταφύλλου.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κατσαουνης Καλλιαβουτος Φλεβαρης Γκολεμης (46 Τσουριδης)  Ευθυμιου Τσακλακης Μπελεσης (68 Μιχος) Μιχαλοπουλος Γκολεμης Διαμαντης Λαγος (46 Κουκουλής)

ΙΣΟΠΑΛΟΣ 0-0 Ο ΑΟΧ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΓΟ

Ο ΑΟ Χαλκίς επιστρέφοντας στο Στάδιο Χαλκίδας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ουραγό Πορτοχελιακό που είχε πάρει τον πρώτο του βαθμό την περ. Κυριακή με αντίπαλο τον Ευβοϊκό και σήμερα πήρε λευκή ισοπαλια (0-0) από την ομάδα της Χαλκίδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν απελπιστικά άστοχοι, αφού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά γκολ δεν μπόιρσαν να βάλουν απένατι στον τερματοφύλακα Μπουρνιά που ήταν πολύ καλός. Είχε και δοκάρι με τον Μπλατσέρη, ενώ μοιραίοι σε αρκετές φάσεις ΄ληταν ο Τσαλμάς και ο Τσουπεής.

Στο β' 45λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν ...απελπιστικά κακοί και πολύ φλύαροι με αποτέλεσμα να γκρινιάξουν στο τέλος μετά το στείρο 0-0 οι λίγοι φίλαθλοι που του συμπαραστάθηκαν.

Επαιξαν με τον ΑΟΧ οι: Σαλεμής, Πετσης, Τστσαρώνης, Καφαντάρης, Φελέκης, Ευσταθίου Ζαφειρόπουλος (52' Παπακωνσταντίνου), Μπλατσέρης (82' Νικολάου), Γκιόκας, Τσαλμάς, Τσομπάνης (8' λόγω τραυματισμού Τσουπεής)

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Βέλικο Ντόβενταν): Μπουρνιάς, Κοξίδης, Ιωαννίδης, Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Ντάκος, Χιονίδης, Μαυρίδης, Ζαραφωνίτης Ι. Β., Ζαραφωνίτης Ι.Μ., Τέτα (89 Κλωνάρης)

Επιστροφή