Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζή

Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζή
8 Απριλίου 2013, 15:17
A+ A-
Eξώδικο φορτηγατζήδων για τη διαφήμιση.

Mε εξώδικο απάντησε η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) στη διαφήμιση με τον “gay  φορτηγατζή”, που  εμφανίζεται να προσπαθεί να αποπλανήσει ερωτικά νεαρό που έκανε auto stop .

H Oμοσπονδία τονίζει, ότι «τις τελευταίες ημέρες, η Ομοσπονδία μας έχει γίνει δέκτης της δίκαιης αγανάκτησης και οργής χιλιάδων αυτοκινητιστών, ιδιοκτητών και οδηγών, εξαιτίας διαφήμισής σας, η οποία παρουσιάζει οδηγό φορτηγού να στέλνει φιλάκια στο νεαρό, να τον εποφθαλμιά σεξουαλικά, να τον κοιτάζει χυδαία και να του λέει με νόημα ότι θα κάνουν στάση στην … Καβάλα»

H Oμοσπονδία απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και απαιτεί «την άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης, της παραπάνω διαφήμισης» και τη δημοσίευση ανακοίνωσης της εταιρείας στον τύπο και τα κανάλια, με την οποία να ζητάει «συγνώμη προς τον κόσμο των Ελλήνων αυτοκινητιστών, τους οποίους τόσο βάναυσα και απρόκλητα εξευτελίσατε»!

Η διαφήμιση πάντως κόπηκε από την εταιρία και αντικαταστάθηκε με μία παρεμφερή, όπου ο φορτηγατζής δεν είναι gay, αλλά δράκουλας! Ο σύλλογος νεκροθαφτών-βρικολάκων Ελλάδας δεν έχει κάνει κάποια παρέμβαση ακόμα...

Επιστροφή